قسمت اول
[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]
و اما ادامه بحث:
داشتم با خودم فکر میکردم که من قول داده ام که دستورات Batch را سریعا" آموزش دهم و از طرف دیگر هر دستور مقدار زیادی شرح
و بسط دارد و امکان گفتن همه موارد (البته آن مواردیکه میدانم) در چند جلسه ممکن نیست . و در آخر تصمیم گرفتم این آموزش را
به اینصورت ادامه بدهم که:
__ هر چند روز یکبار یک یا چند ترفند کاربردی را با استفاده از Batch بنویسم
__ در رابطه با دستورات مختلف موجود در Batch منتظر سوالات کاربران عزیز بمانم.
امیدوارم مورد نظر شما هم بوده باشد ویا اگر نوع دیگری مایلید بفرمائید تا در صورت توان انجام دهم.
اما برای امروز:
چگونه با استفاده از فایل های بچ سیستم را خاموش یا Restart یا LogOff کنیم
----------------------------------------------------------------------------------------
به ضمیمه سه فایل بچ قرار داده ام که به شرح زیر کار میکنند:
با اجرای فایل close.bat یک پنجره نشان داده شده و زیر پنجره پیغامی داده و بعد از 10 ثانیه کامپیوتر را خاموش خواهد کرد.
با اجرای فایل r****.bat مثل بالا پیغامی نشان داده ولی بعد از 10 ثانیه کامپیوتر را Restart خواهد کرد.
با اجرای فایل log off.bat کامپیوتر LogOff خواهد کرد.
شرح دستورات:
دستور Shutdown بسته به سویچ هایی که استفاده بکنیم میتواند یکی از اعمال خاموش کردن ، Restart یا LogOff را انجام دهد.
بعضی از سویچ های این دستور عبارتند از:
s- باعث خاموش شدن کامپیوتر میشود.مثلا" دستور Shutdown -s
r- باعث Restart شدن کامپیوتر میشود مثلا" دستور Shutdown -r
l- باعث LogOff شدن کامپیوتر میشود مثلا" دستور Shutdown -l
c- میتوانیم این سویچ را نوشته و پشت سرش بین علایم " " جمله ای را بنویسیم که موقع Restart و Shutdown نشان دهد
t- اگر این سویچ را نوشته و بعد از یک فاصله فرضا" بنویسیم 10 باعث خواهد شد که عمل Restart یا Shutdown پس از 10 ثانیه
صورت بگیرد. اگر از این سویچ استفاده نکنیم پیش فرض دستور 30 ثانیه خواهد بود.
روی تک تک فایل های پیوست کلیک راست کرده و روی گزینه Edit کلیک کند تا آن ها در notepad باز شوند سپس دستوراتی را که
من در آنها داده ام را با شرح بالا مقایسه کنید و بعد سعی کنید آن ها را بدلخواه خود تغییراتی بدهید.
توضیح در فاصله زمانی که دستور Restart یا Shutdown اجرا میشود میتوانید با دستور ( SHUTDOWN -a ) عمل را کنسل نمایید.
تکلیف شب:
یک فایل Batch بسازید که از کاربر بپرسد :میخواهی Restart کنی یا Shutdown و سپس بر اساس گفته کاربر یکی از دو عمل فوق
را انجام دهد.
موفق باشید
شیرین زبان

LinkBack URL
About LinkBacks
:دییییییییییییییی

کد: