جعبه لايتنر را ديگه همه می شناسن
برای حفظ لغتها و اصطلاحات روشهای متعددی وجود دارد. یکی از موفقترین این روشها حفظ لغت بوسیله فکرافزارهای جی ۵ و لایتنر است که باعث میشود لغتها و معنای آن در حافظه بلند مدت انسان باقی مانده و به فراموشی سپرده نشود. البته استفاده از این فکرافزارها به دلایلی چون جاگیر و دردسر ساز بودن دستگاههای آنها از یک سو و گران بودن آنها از سوی دیگر کمی سخت است. جاگیر بودن این دستگاهها همچنین باعث میشود که زبان آموز هنگام مسافرت از بردن آن صرف نظر کند و به همین دلیل از کارهای خود عقب مانده و تا مدتی لغت حفظ نکند. برنامه لایتنر موبایل برای حل این مشکلات ساخته شده است.این برنامه ویژگی های زیر را داراست
خلاصه بگم كه يادگيري مبتني بر تكراره
این نرم افزار در دو نسخه موبایل و کامپیوتر طراحی شده که میتوانند با هم در ارتباط باشند و به صورت جاوا نوشته شده اند.
تغییرات در این نسخه:
اصلاح برخی باگها (شامل عدم خروج از برنامه هنگام زنگ خوردن گوشی و ...) که با تماسهایی که با نویسنده برنامه داشتم انجام شده.
نسخه فارسی برنامه
این نسخه از برنامه رو به دلیل اینکه خودم هر روز استفاده میکنم و خیلی کاربردی بود فارسیش کردم. خداییش فارسی کردنش خیلی وقتمو برد. فارسی کردن برنامههای جاوا اصلاً به راحتی برنامههای سیمبین نیست!
[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ][فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ][فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]
[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ] [فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ][فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]
این نسخه روی گوشی نوکیا درست نشون داده میشه ولی روی سونی اریکسون حروف رو برعکس نشون میده و باید از نسخه انگلیسی که لینک سازندهاش پایین اومده استفاده بکنید.
لغات آماده جهت استفاده در نرم افزار رو هم اضافه کردم. رو معنی درست لغات خیلی وسواس داشتم. برای هر روز تقریباً 25 لغت در نظر گرفتم.
مجمعه لغاتی که اینجا تو یک فایل فشرده آپلود کردم شامل:
1-لغات کتاب 504 (ویرایش شده)
2-لغات کتاب 1100 لغت پرکاربرد در اخبار انگلیسی (ویرایش شده)
3-مجموعه لغات کتاب زبان انگلیسی دبیرستان (ویرایش شده)
4-مجموعه لغات کاردانی به کارشناسی
5-مجموعه لغت آموزشی تافل
6-مجموعه لغات کتاب زبان انگلیسی عمومی دانشگاهی فنی و مهندسی
این مجموعه هارو (غیر از 2 و 6) از [فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ] گرفتم ولی ویرایش شون کردم هم از لحاظ تعداد لغت موجود در هر درس و هم معنی بعضی لغات رو (با وسواس بسیار) معنی لغات دقیق هستن و از این بابت خیالتون راحت باشه. مجموعه های 2 و 6 هم کار خودمه.
مجموعه لغات عمومی دانشگاهی فنی و مهندسی هنوز کامل نشده و از 20 درس 12 درس اضافه شده حیفم اومد وارد این فایل نکنم. تا شما شروع کنید مجموعه رو کامل کردم.
پروژه بعدی مجموعه لغات آیلتس هستش البته اگه استقبال بشه!
خودتونم اگه خواستید میتونید مجموعه لغت درست کنید با برنامه Pauker که حجمش حدود 8 مگه می تونید این کارو انجام بدید.
[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]
آموزشش رو هم تو فایل zip آپلود کردم که همه یه جا باشه برای استفاده راحتتر باشه.
[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]

لینک بک URL
آمار