-
کاندیدای مدیریت
وضعیت کاربر
-
8 کاربر از پست مفید dreamsss2011 سپاس کرده اند .
-
مدیر بازنشسته
وضعیت کاربر
سلام
اگر عمری باشد فردا در مورد کلیات کار و مسیری که برنامه نویس باید طی کند ، مطالبی بعرض رسانیده و سعی میکنم مسیر کار را روشن کنم.
و بعد دوستان ارجمند دیگر انجمن هستند که بیشتر یادمان بدهند.
-
9 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .
-
مدیر بازنشسته
وضعیت کاربر
سلام
اکثر کتاب های مربوط به زبان های مختلف برنامه ریزی را اگر ورق بزنی، متوجه میشوی که حدود یک چهارم مطالب کتاب دارد در مورد
مطالبی صحبت میکند که بنوعی میشود گفت الفبای تمام زبان های برنامه ریزی است.
یک چهارم اول تمام این کتاب ها در حقیقت دارند نکاتی را تعریف و مفاهیمی را شرح میدهند.
اکثر علاقمندان برنامه نویسی انتظار دارند که با شروع کتاب و با خواندن هر قسمت از آن ، بتوانند برنامه هایی متناسب با آن مقداری
که مطالعه کرده اند بنویسند و استفاده کنند.ولی اینگونه نیست.
کاربر بایستی یک مدتی فقط با بعضی تعاریف و مفاهیم آشنا شود، تا بعد برسد به جاییکه بعد از آن قادر خواهد بود متناسب با مطالعاتش
برنامه هایی عملی بنویسد.
و در این مسیر فرق نمیکند که کاربر چه زبانی را برای یادگیری انتخاب کرده است.مفاهیمی که در این بخش اول کتاب گفته میشود
تقریبا" در همه زبان ها شبیه هم (با مختصر فرق هایی) هستند.
در بعضی از کتاب ها در این قسمت هم با توجه به نوع زبانی که انتخاب شده ، مثال هایی هم زده میشود ولی چون کاربر هنوز از ساختمان
و کد های زبان اطلاعی ندارد ، در خیلی از موارد نه تنها از مثال ها و شروح مربوطه سر در نمی آورد بلکه اکثر کاربر ها از موضوع زده شده
و از خیر برنامه نویسی میگذرند.
اما بطور خیلی فشرده ببینیم این مقدماتی که باید یاد بگیریم چه هستند.
اجازه بدهید مطلب را با یک مثال ساده شروع کنیم:
یک انسان برای اینکه با بقیه رابطه برقرار کند ، اول نیازمند دو چیز است: دانستن حروف الفبا و دانستن اعداد.
اگر انسانی حروف الفبا و اعداد را نداند نمیتواند با بقیه ارتباط برقرار کند چون او حرف زدن بلد نیست چون حرف زدن ترکیبی از حروف الفباست
که او نمیداند.از طرف دیگر همین فردی که فرضا" زبان فارسی را می شناسد اگر با یک فرد چینی روبرو شود، باز برای ارتباط برقرار کردن
با این فرد چینی لازم است که حروف الفبای دیگری را هم بداند تا بتواند خواسته هایش را اجرا نماید.
در مورد زبان برنامه نویسی هم همینگونه است . ما برای اینکه بتوانیم با یک زبان برنامه نویسی کار کنیم اول نیاز داریم که یک سری مطالب
اولیه را یاد بگیریم و بعد برنامه نویسی شروع میشود.
یک زبان برنامه نویسی ، یک موجود هوشمند نیست که ما هرچه نوشتیم بفهمد و هر چه خواستیم انجام دهد، ما باید اطلاعات لازم را
طوری به او بدهیم که بشناسد و کار بخصوصی را طوری از آن بخواهیم که بتواند انجام دهد.
برای مثال میخواهیم نام "احمد" را وارد برنامه بکنیم، اگر در برنامه فقط بنویسیم "احمد" ، برنامه هیچ چیزی نخواهد فهمید و هیچ عکس العملی
نشان نخواهد داد. ما اول باید به برنامه بگوییم که "احمد" یک اسم است و بعد از آن برنامه این اسم را خواهد شناخت.حال برای همین کار
یعنی گفتن اینکه این عبارت اسم هست ، برای هر زبان برنامه نویسی باید از یک واژه بخصوص استفاده کنیم.
پس از آنکه این واژه بخصوص را نوشته و بعد "احمد" را بنویسیم ، برنامه دیگر آن را شناخته و میتواند آن را بکار گیرد.
حالا اینجا دوباره مسائل دیگری پیش می آید:
ما نمیتوانیم هر نوع نامی را بعنوان اسم به برنامه معرفی کنیم.برای مثال یک برنامه فقط عباراتی را اسم قبول دارد که این عبارت اولش با
حرف شروع شده باشد یعنی این برنامه Ahmad را بعنوان اسم قبول خواهد کرد ولی اگر بنویسیم "110Ahmad" ، قبول نخواهد کرد چون
اسم دوم با عدد شروع شده است.
بنا براین کاربران علاقمند به یادگیری زبان برنامه نویسی نباید از اول انتظار داشته باشند که بتوانند کاری بکنند. بلکه اول و با حوصله بایستی
یک مدتی را تعاریف و مفاهیم اطلاعات در رابطه با زبان مورد علاقه خود را مطالعه و سپس وارد گود اصلی بشوند.
نمیدانم تا چه اندازه موفق به توضیح درخواست دوست عزیزمان شدم
-
-
کاندیدای مدیریت
وضعیت کاربر
-
7 کاربر از پست مفید dreamsss2011 سپاس کرده اند .
-
مدیر بازنشسته
وضعیت کاربر
-
8 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .
-
کاندیدای مدیریت
وضعیت کاربر
-
-
مدیر بازنشسته
وضعیت کاربر
-
-
کاندیدای مدیریت
وضعیت کاربر
-
-
مدیر بازنشسته
وضعیت کاربر

نوشته اصلی توسط
dreamsss2011
.....................
سلام
خدا قوت ، ضمن تشکر از جملات پرمحبتت که مثل مرهمی بر روی زخم های کهنه بودند، من هم سعی میکنم در اینمورد در حد توان کمک باشم.و در چند روز آینده تلاش میکنم هم اطلاعات کافی در اختیار شما قرار بگیرد و هم خودم هم اگر جا هایی نیاز دیدم در حد تجربیاتم در خدمتت خواهم بود.
من از این زبان ها که عرض کردم یک چند درصدی سر درمی آورم ولی فقط چند درصد، اما احتمال دارد که خودم هم بخواهم این موضوع را اگر عمری باشد چند ماه مرور کنم.لذا اگر خواست خدا هم همین باشد و بنده هم بخواهم از اول شروع کنم همزمان با مطالعاتم مطالب را در انجمن هم ارایه خواهم کرد.
-
8 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .
-
عضو سایت
وضعیت کاربر
سلام
موضوع، خیلی خوبه
جناب شیرین زبان میدونم که شما وقت ندارید که این موضوع رو ادامه بدانید، چون خیلی زمان میبره
اما یه لطفی بکنید
بگید زبان های اصلی کدوم ها هستن؟ و برای چی استفاده میشن؟
مثلا "پی اچ پی" و "اچ ت ام ال " برای طراحی سایت و..
تا کاربر علاقه خودش رو انتخاب کنه و به دنبال زبون مورد نظرش بره
-
4 کاربر از پست مفید axs سپاس کرده اند .
کلمات کلیدی این موضوع