صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    dreamsss2011 آواتار ها
    کاندیدای مدیریت

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows 7
    مرورگر: 
    Google Chrome
    آنتی ویروس: 
    kaspersky
    سپاس شده 8,125 در 2,799 پست

Lightbulb یاد گرفتن برنامه نویسی از پایه ؟

با سلام خدمت دوستان گرامی
    همگی خسته نباشییید
    راستش من خیلی دوس دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم هر وقت شروع کردم سریع به موانعی خوردم که هیچوقت تا حالا نشناختم . کتاب هاو فیلم های زیادی رو از اینترنت دانلود کردم که نوشتن از مبتدی تا پیشرفته اما همشون از یک حدی شروع میکنند که برای من ناشناخته هست . میخواستم دوستان راهنمایی کنن از اون اول اول اولش مثل یاد گرفتن یک زبان ، اون الفبای اولش کجاست ؟ دوس دارم اون پایه اشو بدونم که در آینده هم برنامه نویسی وب هم شئی گرا رو یادبگیرم . من از سی شارپ . اچ تی میل . جاوا . خوشم میاد حالا به یک دانش آموز دبستانی چطور آموزش میدن ؟ همونجور راهنمایی کنین
    بسیار ممنون از شما دوستان گرامی

[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]

2. 8 کاربر از پست مفید dreamsss2011 سپاس کرده اند .

magsoud آواتار ها
    مدیر بازنشسته

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows XP
    مرورگر: 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس: 
    Avast
    سپاس شده 10,204 در 1,895 پست

سلام
    اگر عمری باشد فردا در مورد کلیات کار و مسیری که برنامه نویس باید طی کند ، مطالبی بعرض رسانیده و سعی میکنم مسیر کار را روشن کنم.
    و بعد دوستان ارجمند دیگر انجمن هستند که بیشتر یادمان بدهند.

4. 9 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .

magsoud آواتار ها
    مدیر بازنشسته

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows XP
    مرورگر: 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس: 
    Avast

سلام
    اکثر کتاب های مربوط به زبان های مختلف برنامه ریزی را اگر ورق بزنی، متوجه میشوی که حدود یک چهارم مطالب کتاب دارد در مورد
    مطالبی صحبت میکند که بنوعی میشود گفت الفبای تمام زبان های برنامه ریزی است.
    یک چهارم اول تمام این کتاب ها در حقیقت دارند نکاتی را تعریف و مفاهیمی را شرح میدهند.

اکثر علاقمندان برنامه نویسی انتظار دارند که با شروع کتاب و با خواندن هر قسمت از آن ، بتوانند برنامه هایی متناسب با آن مقداری
    که مطالعه کرده اند بنویسند و استفاده کنند.ولی اینگونه نیست.

کاربر بایستی یک مدتی فقط با بعضی تعاریف و مفاهیم آشنا شود، تا بعد برسد به جاییکه بعد از آن قادر خواهد بود متناسب با مطالعاتش
    برنامه هایی عملی بنویسد.
    و در این مسیر فرق نمیکند که کاربر چه زبانی را برای یادگیری انتخاب کرده است.مفاهیمی که در این بخش اول کتاب گفته میشود
    تقریبا" در همه زبان ها شبیه هم (با مختصر فرق هایی) هستند.

در بعضی از کتاب ها در این قسمت هم با توجه به نوع زبانی که انتخاب شده ، مثال هایی هم زده میشود ولی چون کاربر هنوز از ساختمان
    و کد های زبان اطلاعی ندارد ، در خیلی از موارد نه تنها از مثال ها و شروح مربوطه سر در نمی آورد بلکه اکثر کاربر ها از موضوع زده شده
    و از خیر برنامه نویسی میگذرند.

اما بطور خیلی فشرده ببینیم این مقدماتی که باید یاد بگیریم چه هستند.
    اجازه بدهید مطلب را با یک مثال ساده شروع کنیم:
    یک انسان برای اینکه با بقیه رابطه برقرار کند ، اول نیازمند دو چیز است: دانستن حروف الفبا و دانستن اعداد.
    اگر انسانی حروف الفبا و اعداد را نداند نمیتواند با بقیه ارتباط برقرار کند چون او حرف زدن بلد نیست چون حرف زدن ترکیبی از حروف الفباست
    که او نمیداند.از طرف دیگر همین فردی که فرضا" زبان فارسی را می شناسد اگر با یک فرد چینی روبرو شود، باز برای ارتباط برقرار کردن
    با این فرد چینی لازم است که حروف الفبای دیگری را هم بداند تا بتواند خواسته هایش را اجرا نماید.

در مورد زبان برنامه نویسی هم همینگونه است . ما برای اینکه بتوانیم با یک زبان برنامه نویسی کار کنیم اول نیاز داریم که یک سری مطالب
    اولیه را یاد بگیریم و بعد برنامه نویسی شروع میشود.
    یک زبان برنامه نویسی ، یک موجود هوشمند نیست که ما هرچه نوشتیم بفهمد و هر چه خواستیم انجام دهد، ما باید اطلاعات لازم را
    طوری به او بدهیم که بشناسد و کار بخصوصی را طوری از آن بخواهیم که بتواند انجام دهد.
    برای مثال میخواهیم نام "احمد" را وارد برنامه بکنیم، اگر در برنامه فقط بنویسیم "احمد" ، برنامه هیچ چیزی نخواهد فهمید و هیچ عکس العملی
    نشان نخواهد داد. ما اول باید به برنامه بگوییم که "احمد" یک اسم است و بعد از آن برنامه این اسم را خواهد شناخت.حال برای همین کار
    یعنی گفتن اینکه این عبارت اسم هست ، برای هر زبان برنامه نویسی باید از یک واژه بخصوص استفاده کنیم.
    پس از آنکه این واژه بخصوص را نوشته و بعد "احمد" را بنویسیم ، برنامه دیگر آن را شناخته و میتواند آن را بکار گیرد.
    حالا اینجا دوباره مسائل دیگری پیش می آید:
    ما نمیتوانیم هر نوع نامی را بعنوان اسم به برنامه معرفی کنیم.برای مثال یک برنامه فقط عباراتی را اسم قبول دارد که این عبارت اولش با
    حرف شروع شده باشد یعنی این برنامه Ahmad را بعنوان اسم قبول خواهد کرد ولی اگر بنویسیم "110Ahmad" ، قبول نخواهد کرد چون
    اسم دوم با عدد شروع شده است.

بنا براین کاربران علاقمند به یادگیری زبان برنامه نویسی نباید از اول انتظار داشته باشند که بتوانند کاری بکنند. بلکه اول و با حوصله بایستی
    یک مدتی را تعاریف و مفاهیم اطلاعات در رابطه با زبان مورد علاقه خود را مطالعه و سپس وارد گود اصلی بشوند.

نمیدانم تا چه اندازه موفق به توضیح درخواست دوست عزیزمان شدم

6. 9 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .

dreamsss2011 آواتار ها
    کاندیدای مدیریت

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows 7
    مرورگر: 
    Google Chrome
    آنتی ویروس: 
    kaspersky

با سلام وبی نهایت ممنون از توضیحات ساده و پر از مفهومتون دستتون درد نکنه
    منم اصلاً نمی خوام از همون اول برنامه بنویسم نه ، دوس دارم اول کامل بشناسم اون الفبارو تو این کتاب ها و فیلم ها ، که دیدم با اینکه اصلاً چیزی نمیدونم از برنامه نویسی اما برای بیان یک اسم یا یک موضوع از یکسری اعداد و شکلک ها استفاده می شد.
    الان من دنبال همون ریشه ام ومیلی به برنامه نویسی ندارم تا چیزی یاد نگیرم . از همین کتاب ها برای ویژال بیسیک که تا جاییکه فهمیدم نوع ساده برنامه نویسی هست استفاده کردم ولی تو هیچ کدوم به اون الفبا (نماد و کارکترها) اشاره نشده منم میخوام همون پایه ارو یاد بگیرم بدونم اگه این مرحله رو رد کردم مثلاً یاد گرفتن یک کلمه در مرحله بعد باید جمله نویسی رو یاد بگیرم . خوب حالا برای کسیکه هیچ آشنایی با برنامه نویسی نداره مثلاً میخواید ویژال بیسیک یا سی شارپ یا جاوا آموزش بدید در مرحله اول چی باید یاد بگیره؟
    اینو از خیلیا پرسیدم اما کسی تا حالا بهم نگفته از اینجا شروع کن ! که خیلی برام تعجب انگیزه .
    با تشکر

8. 7 کاربر از پست مفید dreamsss2011 سپاس کرده اند .

magsoud آواتار ها
    مدیر بازنشسته

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows XP
    مرورگر: 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس: 
    Avast

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamsss2011 نمایش پست ها
    ........خوب حالا برای کسیکه هیچ آشنایی با برنامه نویسی نداره مثلاً میخواید ویژال بیسیک یا سی شارپ یا جاوا آموزش بدید در مرحله اول چی باید یاد بگیره؟
    اینو از خیلیا پرسیدم اما کسی تا حالا بهم نگفته از اینجا شروع کن ! که خیلی برام تعجب انگی.........
    سلام
    دوست عزیز من ، مطالبی که در زیر به عرض میرسانم نظریات شخصی بنده است ، لذا این نظر را یک باید در نظر نگیر:

ببینید تجربه نشان میدهد که افرادی در ویندوز موفق ترند که اطلاعاتی هم در مورد DOS داشته باشند.
    اگر شما شخصی را که هیچوقت با تعمیرات خودرو برخورد نداشته در یک گار گاهی که ماشین فرضا" پژو را تعمیر میکنند به کار بگماری مدت زیادی طول میکشد تا این شخص بتواند خودش تعمیرکار پژو شود (اگر وسط راه فرار نکتد).

ولی اگر شما در همان کارگاه شخصی را بکار بگمارید که تا دیروز کارش تعمیر ماشین های پیکان بوده،میبینید این شخص در چند ماه استاد تعمیر ماشین پژو هم میشود.

چون یک سری کار ها در همه ماشین ها مثل همند ، فقط ظاهر قطعات و طرز کارشان فرق میکند. و این نفر دوم کلیات را میداند الان باید فقط جزییات را یاد بگیرد.

اما در جواب سوال شما:
    من نمیدانم که شما دقیقا" چه زبانی را میخواهید یاد بگیرید ولی اگر بفرض بخواهید همانطور که نوشتید ویژوال بیسیک یاد بکیرید با کمی مطالعه میبینید:
    اول برنامه ای بنام Basic وجود داشته.
    برنامه Basic چند بار تغییرات مختلف پیدا کرده و ووو
    در انتها برنامه Visual Basic ساخته شده که همان برنامه Basic است فقط بصورت تصویری . والا 90 درصد دستوراتی که (کد هاییکه) در داخل آن اجرا میشوند همان دستورات Basic هستند . البته یک سری دستورات هم دارد که اضافه شده اند.
    و بعد می بینیم که این برنامه هم بعدا" تغییراتی کرده و تبدیل به Visual Basic.NET شده است.

بعد از این همه مقدمه این را میخواهم عرض کنم که کسی برنده است که تمام این مراحل را طی کرده یعنی اول Basicرا یاد گرفته و بعد Visual Basic و بعد Visual Basic.NET

10. 8 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .

dreamsss2011 آواتار ها
    کاندیدای مدیریت

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows 7
    مرورگر: 
    Google Chrome
    آنتی ویروس: 
    kaspersky

با نهایت تشکر از راهنمایی های شما و البته خسته نباشید که در تمام قسمت ها به تک تک کاربران جواب میدید واقعاً خدا قوت
    خوب الانکه با شرایط آشنا شدم پیشنهاد شما و دیگر دوستان برای کسیکه هیچ نوع شناختی از برنامه نویسی نداره کدوم زبان ساده تر هست برای شروع؟ و اگه خودتون و دیگران از جایی شروع کردین مثلاً یک کتاب یا یک کلاس خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین . آخه مطمئن ترین منبع برای رسیدن به یک هدف و مقصد پرسیدن از کسانی هست که اون مسیر رو طی کردن نه اوناکه فقط بر اساس نوشته ها میگن چون یک شناخت مجازی به حساب میاد .
    بازم ممنون از یکایک شما عزیزان

12. 7 کاربر از پست مفید dreamsss2011 سپاس کرده اند .

magsoud آواتار ها
    مدیر بازنشسته

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows XP
    مرورگر: 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس: 
    Avast

با نهایت تشکر از راهنمایی های شما و البته خسته نباشید که در تمام قسمت ها به تک تک کاربران جواب میدید واقعاً خدا قوت
    خوب الانکه با شرایط آشنا شدم پیشنهاد شما و دیگر دوستان برای کسیکه هیچ نوع شناختی از برنامه نویسی نداره کدوم زبان ساده تر هست برای شروع؟ و اگه خودتون و دیگران از جایی شروع کردین مثلاً یک کتاب یا یک کلاس خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین . آخه مطمئن ترین منبع برای رسیدن به یک هدف و مقصد پرسیدن از کسانی هست که اون مسیر رو طی کردن نه اوناکه فقط بر اساس نوشته ها میگن چون یک شناخت مجازی به حساب میاد .
    بازم ممنون از یکایک شما عزیزان
    سلام
    [فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ] عزیز ، انجمن ما انجمن گرم و خوبیه ولی یک مقدار بی نظم است و یکی هم اینکه همه دوستان همت نمیکنند.
    شما اگر به درخواست هایی که میشود و یا سوالاتی که مطرح میگردد، یک نگاه با انصاف بکنید ، متاسفانه با حقیقت تلخی روبرو میشوید. فقط تعدادانگشت شماری هستند که جواب میدهند یا یاد میدهند.این یعنی در این انجمن که امروز تقریبا" 4500 نفر عضو دارد ، فقط حدود 0.5 درصد از اعضا حس مسئولیت میکنند که سطح دانش کامپیوتری و اخباری اعضا را بهبود بخشند.و بقیه بیشتر مصرف کننده بوده و اکثرشان حتی از زدن کلید سپاس هم خود داری میکنند.خیلی ها سوالاتی میکنند و بعضی از ما ها راه حل هایی ارایه میدهیم ولی در انتها بغیر از معدودی بقیه سوال کننده ها نه تنها قدردانی نمیکنند بلکه حتی نتیجه کار را اعلام نمی نمایند.
    در حالیکه شما میدانید ما برای یک جواب دادن ساده گاهی چند ساعت مطالعه کرده و یا در اینترنت بدنبال جواب میگردیم و بعد نتیجه زحمت چند ساعته را راحت و با ساده ترین بیان در اختیار سوال کننده قرار میدهیم.

الان شما در مورد برنامه نویسی مطالبی را خواستار شده اید. آیا در این انجمن 4500 نفره در مورد این موضوع هیچ کسی اطلاعاتی ندارد؟ آیا همه باید منتظر بشوند که بنده یا چند نفر معدود جواب بدهند؟
    مدتی پیش ملاحظه فرمودید که آموزش یک زبان اسکریپت ساده را شروع کردم ولی چقدر توانستم ادامه بدهم؟ آنقدر سوال های مختلف با موضوعات مختلف و همزمان درخواست شد که بعد از چند روز آن تاپیک را نیمه تمام رها کردم.

آموزش برنامه نویسی چیزی نیست که بشود در 7 یا 8 جلسه تمام کرد. این مطلب برای هر زبانی صد ها صفحه نیاز دارد و آموزش دهنده باید افکارش فقط به این موضوع معطوف باشد و الا نتیجه کار چندان ثمری نخواهد داد.

اما نظر بنده ، من اگر سنم اقتضا میکرد و مشغولیت های خانواده را نداشتم اول زبان C و بعد ++C و بعد ++ Visual C را کامل یاد میگرفتم
    و در کنار آن زبان های ساده دیگر مثل HTML و CSS و انواع آن ها را هم میخواندم.
    لطفا" زبانی را که دوست دارید یاد بگیرید را با مشورت انتخاب بفرمایید و اعلام کنید. بنده به سهم خودم اگر بتوانم در حد تجربه هایم در خدمتتان خواهم بود. و اگر نه دوستان دیگر مطمئنا" همت خواهند کرد.

14. 9 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .

dreamsss2011 آواتار ها
    کاندیدای مدیریت

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows 7
    مرورگر: 
    Google Chrome
    آنتی ویروس: 
    kaspersky

اول سپاس از شما که بدون هیچ خواسته و احتیاجی ساعت ها وقت خودتون و عمری که حکم طلا رو داره رو برای من و دیگر دوستان می گذارید. من هر وقت یک مطلب طولانی میبینم که بوسیله شما و دوستان نوشته شده هر چندکه علمی هم راجعبه اون موضوع نداشته باشم ولی تشکر میکنم چون یک شخص برای بالا بردن اطلاعات دیگران از خودش مایه میزاره تا دیگران علمشون بدون هیچ هزینه ایی بالا بره ! و خیلیا خیال می کنند که مسلمانی همون مهر نمازو ... اینکار شما ودیگر دوستان جوابش پیش خدا محفوظه و تمام دوستانیکه از اطلاعات شما و سایر عزیزان بهره میبرند و قدردانی نمیکنند(یعنی اگر تشکر هم نکردند دعایی کنند) باز پیش خداوند مسئولند هرچند که شما راضی باشید ! همونجورکه گفته میشه معلمی شغل انبیاست (که برای آموزششون مبلغی دریافت می کنند) کار شما ارزش بیشتری داره چون بخاطر خود اشخاص به اونا آموزش میدید بی هیچ مزد و ادعایی. حرفتون کاملاً درسته خود من به عنوان یک عضو وقتی سوالی دارم چند آی دی خاص فقط بنظرم میرسه که جوابم رو میدن . که اولیشون برای من نه تمام دوستان شمایید همین الان 2 عضو انجمن فقط از معرفی شما از جانب من به اونا در انجمن عضو شدند. امروز وقتی وارد انجمن شدم 194 نفر بازدید کننده نوشته بود چند لحظه منتظر موندم دیدم انجمن هیچ فعالیتی نداره و سوت و کور بود بهم برخورد که انجمنون فعال نیست گفتم تا سایر دوستان میان چند تا خبر بزارم تا انجمن فعال بشه که بعد از چند خبر نگاه کردم بازدیدکنندگان شدن 256 نفر.
    مطمئناً اگه بقیه دوستان هم کمک کنن بار زیادی رو میشه از رو دوش شما و بقیه برداشت که به زندگی شخصی خودتون هم برسید که واقعاً احساس مسئولیت شما قابل گفتن و تشکر نیست مگه خود خدا .
    با تشکر از راهنمایی شما خوب الان من میخوام یک زبان برنامه نویسی برمکه درکش برای یک کاربری که هیچ علمی در این ضمینه نداره ساده باشه منظورم ساده تر بیان کنم یکی میخواد ریاضی یاد بگیره خوب برای فهمیدن فرمول های پیچیده ابتدا نیاز به درک اعداد و بعد جمعو منها ... داره منم میخوام اول یک زبان رو برمکه پایه چند زبان مهم دیگه باشه مثلاً همین رویه رو که لطف کردین و گفتین ( C و بعد ++C و بعد ++ Visual C) خیلی راهنمایی خوبی بود برای من چون احساس میکنم مثل همونکه اول باید پایه رو آموزش ببینم بعد قدم به قدم . که حالا مشکلی که دارم پیدا کردن یک منبع هست که زبان C رو از اون ابتداش خیلی ساده درک کنم. که فکر کنم باید خیلی سرچ کنم ولی اینم خوبه اگه دوستان کتابی رو که در این ضمینه میدونن خوب هست رو معرفی میکردند یعنی برای کاربران مبتدی (که بیشترشون واقعاً مبتدی نیستند)
    بازم ممنون

16. 7 کاربر از پست مفید dreamsss2011 سپاس کرده اند .

magsoud آواتار ها
    مدیر بازنشسته

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows XP
    مرورگر: 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس: 
    Avast

.....................
    سلام
    خدا قوت ، ضمن تشکر از جملات پرمحبتت که مثل مرهمی بر روی زخم های کهنه بودند، من هم سعی میکنم در اینمورد در حد توان کمک باشم.و در چند روز آینده تلاش میکنم هم اطلاعات کافی در اختیار شما قرار بگیرد و هم خودم هم اگر جا هایی نیاز دیدم در حد تجربیاتم در خدمتت خواهم بود.
    من از این زبان ها که عرض کردم یک چند درصدی سر درمی آورم ولی فقط چند درصد، اما احتمال دارد که خودم هم بخواهم این موضوع را اگر عمری باشد چند ماه مرور کنم.لذا اگر خواست خدا هم همین باشد و بنده هم بخواهم از اول شروع کنم همزمان با مطالعاتم مطالب را در انجمن هم ارایه خواهم کرد.

18. 8 کاربر از پست مفید magsoud سپاس کرده اند .

axs
    axs آواتار ها
    عضو سایت

وضعیت کاربر
    سیستم عامل: 
    Windows 7
    مرورگر: 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس: 
    kaspersky
    سپاس شده 733 در 202 پست

سلام
    موضوع، خیلی خوبه
    جناب شیرین زبان میدونم که شما وقت ندارید که این موضوع رو ادامه بدانید، چون خیلی زمان میبره
    اما یه لطفی بکنید
    بگید زبان های اصلی کدوم ها هستن؟ و برای چی استفاده میشن؟
    مثلا "پی اچ پی" و "اچ ت ام ال " برای طراحی سایت و..
    تا کاربر علاقه خودش رو انتخاب کنه و به دنبال زبون مورد نظرش بره

20. 4 کاربر از پست مفید axs سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع