بررسی مشکلات سخت افزار مر بوط به فیلم های اموزش تعمیرات سخت افزار
در این تاپیک دوستان لطف کنند مشکلات خودشون را بیان کنند چون تاپیک مربوط به آموزش فقط مربوط به اموزش می شه نه بررسی مشکلات که دوستان پیدا می کنند
بررسی مشکلات سخت افزار مر بوط به فیلم های اموزش تعمیرات سخت افزار
در این تاپیک دوستان لطف کنند مشکلات خودشون را بیان کنند چون تاپیک مربوط به آموزش فقط مربوط به اموزش می شه نه بررسی مشکلات که دوستان پیدا می کنند
سلام من یه مادربورد GIGAbyte مدل GA-945PL-S3p دارم 2 گیگ ram دارم رفتم با یه بدبختی 1 گیگ رم ddr2 -667 مشابه قبلی ها براش پیدا کردم اما ظاهرا از شانس سگی این مدل فقط 2 گیگ پشتیبانی می کنه (تو دفترچه اش نوشته) کسی نمی تونه یه کمکی بکنه رم جدیدم رو اضافه کنم اعصابم خرابه کسی نمی تونه کمکم کنه 2 رو با 1 جمع کنم ؟گه تو مادربردش و گیگی بایتش
2+1=GA-945PL-S3p=نمی شه
گه تو شانس و این مادربرد سگی گی گی بایت
اگر واقعا همان چیزی باشه که شما به من گفته باشید یعنی مادربرد شما بیشتر از 2 گیگ رم را ساپورذت نکنه شما باید از طریق آبدیت کردن بایوس عمل کنید و ببینید مشکلتون حل می شه یا نه.
مدل مادربرد شما GA-945PL-S3P هست
عکس آن در زیر هست
[فقط کسانی که عضو هستند میتونند لینک رو مشاهده کنند ]
آخرین ورژن آبدیت بایوس ان مربوط به تاریخ
2008/07/14 هست و لینک دانلود آن هم از نشانی زیر باید دانلود کنید
بهترین راه برای آبدیت کردن بایوس آبدیت بایوس از طذیق ویندوز هست.
که آموزش ان را هم با یک سرچ اینترنتی به راحتی می توانید پیدا کنید
آپدیت بایوس به صورت آنلاین :
در این نوع آپدیت شما می بایست در کل زمان آپدیت به اینترنت وصل باشید که با توجه به اینترنت ایران اصلا این روش پیشنهاد نمی شود اما آموزش آن در اینجا داده خواهد شد .
برای این کار به روی دکمه One Click Live Update کلیک کنید . در صورتی که نسخه جدیدتری از بایوس شما در اینترنت باشد نرم افزار آن را دانلود خواهد کرد و به صورت خودکار جایگزین بایوس فعلی می کند اما در صورتی که بر روی دکمه Live Update Step by Step کلیک کنید نرم افزار از شما سوال می کند که چه نسخه ای را مایلید دانلود و جایگزین کنید و سپس شروع به آپدیت کردن بایوس می کند .
روش اول از طريق سيستم عامل ويندوز و نرم افزار@BIOS :
مهم : اکيدا به اين نکته اشاره ميکنم که تا حتی الامکان کاربران از اين روش استفاده ننمايند بدين دليل که در اکثر مواقع هنگام استفاده از اين روش فلش بصورت کامل انجام نميگيرد و سيستم دچار ناپايداری و مشکل Boot خواهد شد.اما در توضيح اين روش بايد گفت که کاربر ابتدا بايد وارد BIOS شده و گزينه Load Optimized Defaultsرا اجرا و پس از ذخيره CMOS از BIOS خارج شود سپس با وارد شدن به سيستم عامل آخرين نسخه از نرم افزار @BIOSرا از وبسايت رسمی کمپانی Gigabyte دانلود و نصب کند بعد از اتمام اين مرحله کاربر بايد حافظه را از تمام نرم افزار های جانبی مثله Anti-Virus و غیره پاک کند، در آخر کاربر با ورود به نرم افزار @BIOS با تصوير زير مواجه ميشود :
حال کاربر بايد گزينه Update New BIOS را انتخاب و آدرس آخرين BIOS مادربردخودراکهدرديسکسختذخيرهکردهاستبه@BIOS بدهدسپسبازدنگزينه Yes و کمی صبر BIOS شروع به Flash ميکند و کاربر با تصوير زير مواجه میشود :
لازم به ذکر است اگر به هر دليلی عمليات Flash ناتمام بماند به احتمال قوی کامپيوتر ديگر Boot نخواهد شد.اما اگر عمليات با موفقيت پايان پذيرد کاربر تصوير زير را مشاهده خواهد کرد و بعد از مشاهده اين تصوير کاربر بايد از برنامه خارج شده و کامپيوتر را دوباره راه اندازی نمايد.
بعد از عمليات فلش کاربر حتماً بايد بار ديگر وارد BIOS شده و گزينه Load Optimized Defaults را اجرا و پس از ذخيره CMOS از BIOS خارج شود.
منبع=
آپدیت بایوس به شدت خطرناکه توصیه سایت گیگابایت:
Warning:
Because BIOS flashing is potentially risky, if you do not encounter problems using the current version of BIOS, it is recommended that you not flash the BIOS. To flash the BIOS, do it with caution. Inadequate BIOS flashing may result in system malfunction.
ویرایش توسط moon111 : 02-17-2012 در ساعت 03:04 PM دلیل: خطر
به شدت از آپدیت کردن بایوس می ترسمیکبار این کارو کردم دیگه سیستمم بوت نمی شد مجبور شدم مفت با تمام قطعات بفروشمش
درضمن اگه به سایت گیگابایت برید درسته برای این مدل آپدیت گذاشته اما توضیح انگلیسی داده با این کار سی پی یو های جدید رو شناسایی می کنه نه پشتیبانی از افزایشram
خودتون به آدرس زیر برید ببینید درست می گم
Update CPU ID/Micro codes in new BIOS means?
[1] To support new series of CPUs, or [2] To support the same CPU but with new stepping. CPU support of motherboard is consist of BIOS and hardware design, detail CPU support information please see CPU support list.
الان که تایپ می کنم 1 گیگ رم که خریدم جلومه و اعصابم خرابه از این مادربرد لعنتی گی گی سگ!! می گم راهی نیست؟ممکنه سخت افزارش با آپدیت بایوس پشتیبانی کنه؟
به هر حال من نگفتم به طور قطع مشکل حل می شه فقط گفتم احتمال داره ما چیزی به طور قطعی نداریم به هر حال این مراحل و راه کار هایی هست که پیشنهاد می شه.
آبدیت کردن بایوس زیاد ان طور که می گویید خطرناک نیست اگر مادربرد شما دویل بایوس باشه حتی اگر آبدیت کردن با موفقیت انجام نشه بک آپ برنامه بایوس از بایوس دوم وارد بایوس اول می شه ولی اگر مادربرد شما دویل بایوس نباشه خوب در این باره احتمال خطر وجود داره چون بک اپ بایوس وجود نداره که به صورت خودکار در بایوس اول ریخته بشه.
حتی اگر مادربرد شما تک بایوس باشه و عملیات آبدیت کردن با موفقیت پیش نرفت و ناقص شد باید چیپ بایوس باز بشه و توسط دستگاه پروگرامر پروگرام بشه نه این که کل مادربرد فروخته بشه اخه این دیگه چه کاری هست
در رابطه به مادر برد خودتون هم باید بگویم یک کم برام عجیب هست که مادربرد شما گیگابایت باشه و بیشتر از 2 گیگ رم را ساپورت نکنه دقیقا در کجای دفتر چه مادر برد این را نوشته اگر ممکنه یک عکس از همان صفحه برای ما در این انجمن بگذارید
چون مادربرد شما هم جدید هست و مربوط به سال 2007 هست اگر اشتباه نکنم و تازه از نوع ddr 2 هست
من مادربرد گیگابایت دیدم که مال سال 2005 هست از نوع ddr 1 براحتی تا 4 گیگ را ساپورت می کنه
و تازه شما می گویید با نرم افزار cpu z 3 گیگ را به شما نشان می ده خوب اگر قرار بود که مادربرد تا 2 گیگ ساپورت کنه چرا نرم افزار تا 3 گیگ را نشان می دهد
لطف کنید و حتما عکس آن صفحه از دفتر چه مادربرد را بگذارید
توصیه این که اگر واقعا از آبدیت کردن بایوس هراس دارید بهتر است که این کار را انجام ندهید و از این کار بگذرید و احتمالات دیگر را مورد بررسی قرار دهید و اگر چیزی به ذهنتان نرسید آن وقت آبدیت کردن بایوس را به یک شخص فنی بسپارید که تجربه کافی داشته باشد
و این کار را به عنوان شانس اخر بدانید
اعصابم خرابه نمی دونم مادربرد رو بکوبم زمین یا رم ddr2
خودتون به آدرس زیر که مربوط به توضیحات خود سایت گیگابایت است برید و مشاهده کنید نوشته تا 2 گیگ ساپورت !
در ضمن دفترچه راهنمای انگلیسی و فارسیش + نرم افزارهاش و... رو هم برا دانلود گذاشته شده !
دیگه اینکه تو شهر ما کسی پروگرام بایوس و.. بلد نیست باور کنید همه جا بردم!! فقط فروش قطعه و نرم افزار هست!
4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 2GB memory)Supports 1.8V DDR II DIMM
Supports dual channel DDR II 667/533/400 DIMM
* Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount.
help me
ویرایش توسط moon111 : 02-17-2012 در ساعت 09:16 PM
نه تو ویندوز 7 نه xp نه توی پنل بررسی امکانات بازی ها که بعضی بازی ها دارن بیش از 2 گیگ نشون نمی ده !!
فقط و فقط تو cpu-z سه گیگ نشون می ده!!!
در حالیکه تو برنامه های مشابه cpu-z بازم همون دو گیگ رو نشون می ده!!!مثل EVEREST Ultimate Edition
با رم های مشابه کینگ استون و هم باس فعلی گذاشتم بازم بیشتر از 2 نرفت
شاید مقصر فروشنده است که مادربرد آشغالی بهم داد زمانیکه اطلاعاتم کم بود
تو شهر ما که کسی سر در نمی اره اما شما اگه دسترسی به متخصصین دارین ازش برام بپرسین تا 2 شنبه نیستم امیدم بعد خدا به شماست