PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشـکل حـل شــده مشکل اساسی با IE 11 [مشکل حل شده]



amymor
2019-08-14, 23:47
سلام،
من خیلی وقت پیش خیلی از ریجستری ها و فایل های سیستمی اینترنت اکسپلورر (مثلا فایلا هایی که ویندوز با اونا میتونه این برنامه رو نصب یا تعمیر کنه) رو از سیستم پاک کردم، حالا به این مرورگر نیاز دارم، الان خود مرورگر هیچ مشکلی نداره و هیچ اروری نمیده، اما توی بخش اینترنت آپشن/advanced هر چی رو تغییر میدم انگار تاثیر نداره. مثلا underline رو غیر فعال میکنم اما بازم توی مرورگر نشونش میده. حالا این به چه درد من میخوره؟ من توی فولدر آپشن، single-click رو فعال کردم و میخام underline هایی که هنگام حرکت موس روی آیکون ها توی دسکتاپ و ویندوز اکسپلورر ایجاد میشه رو بردارم. توی نت سرچ کردم، راه حلش اینه که توی IE باید underline رو غیرفعال کرد.اما خب با غیر فعال کردنش توی IE هیچ اتفاقی نمیفته.
کارایی که تا حالا انجام دادم:
1.sfc /scannow
2.DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
3.توی turn windows features on or off یه بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم
4.توی gpedit تنظیماتشو به حالت اول برگردوندم.
5.با دوتا برنامه ی تعمیر ویندوز امتحان کردم.

ورژن اینترنت اکسپلورر:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به نظرم مشکل اینجاست که اون پکیج هایی که ویندوز با اونا میتونه IE رو کامل نصب کنه، حذف شدن. مثلا توی این قسمت ریجستری که مربوط به تنظیمات IE هست، هیچی وجود نداره:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Micr osoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
حالا یا یه روشی بگید که بشه آندرلاین ها رو توی دسکتاپ و ویندوز اکسپلورر غیر فعال کرد و همزمان single-click فعال باشه یا IE رو یه کاریش بکنید. یا اینکه اگه کسی میتونه بره همین آدرس ریجستری که بالا گذاشتم ، کلیک راست کنه بعد بزنه export ، بعد فایلشو برا من بفرسته، شاید مشکلم حل شد.
[Only registered and activated users can see links]

hamechiz
2019-08-15, 10:55
سلام،
من خیلی وقت پیش خیلی از ریجستری ها و فایل های سیستمی اینترنت اکسپلورر (مثلا فایلا هایی که ویندوز با اونا میتونه این برنامه رو نصب یا تعمیر کنه) رو از سیستم پاک کردم، حالا به این مرورگر نیاز دارم، الان خود مرورگر هیچ مشکلی نداره و هیچ اروری نمیده، اما توی بخش اینترنت آپشن/advanced هر چی رو تغییر میدم انگار تاثیر نداره. مثلا underline رو غیر فعال میکنم اما بازم توی مرورگر نشونش میده. حالا این به چه درد من میخوره؟ من توی فولدر آپشن، single-click رو فعال کردم و میخام underline هایی که هنگام حرکت موس روی آیکون ها توی دسکتاپ و ویندوز اکسپلورر ایجاد میشه رو بردارم. توی نت سرچ کردم، راه حلش اینه که توی IE باید underline رو غیرفعال کرد.اما خب با غیر فعال کردنش توی IE هیچ اتفاقی نمیفته.
کارایی که تا حالا انجام دادم:
1.sfc /scannow
2.DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
3.توی turn windows features on or off یه بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم
4.توی gpedit تنظیماتشو به حالت اول برگردوندم.
5.با دوتا برنامه ی تعمیر ویندوز امتحان کردم.

ورژن اینترنت اکسپلورر:

به نظرم مشکل اینجاست که اون پکیج هایی که ویندوز با اونا میتونه IE رو کامل نصب کنه، حذف شدن. مثلا توی این قسمت ریجستری که مربوط به تنظیمات IE هست، هیچی وجود نداره:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Micr osoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
حالا یا یه روشی بگید که بشه آندرلاین ها رو توی دسکتاپ و ویندوز اکسپلورر غیر فعال کرد و همزمان single-click فعال باشه یا IE رو یه کاریش بکنید. یا اینکه اگه کسی میتونه بره همین آدرس ریجستری که بالا گذاشتم ، کلیک راست کنه بعد بزنه export ، بعد فایلشو برا من بفرسته، شاید مشکلم حل شد.
[Only registered and activated users can see links]

سلام

ویندوزتون چیه و چند بیتی هست؟

amymor
2019-08-18, 01:22
سلام

ویندوزتون چیه و چند بیتی هست؟

مگه ورژن ویندوزم نشون داده نمیشه ؟(زیر عکسم). به هر حال خیلی ممنون، مشکلم حل شد

amymor
2019-08-22, 02:51
مشکل IE رو نتوسنتم حل کنم و برام مهم نیست چون از مرورگر pale moon استفاده میکنم، اما اکسپلورر رو درست کردم، باید توی فولدر آپشن بعد از فعال کردن single-click گزینه ی اول ( underline with my browser ) رو میزدم، که بعد از این درست شد. یه مشکلی هم بود که وقتی شما single-click رو فعال میکنی، auto select هم فعال میشه و موس رو روی هر آیکونی ببری اتوماتیک انتخابش میکنه، اینو باید با دستکاری توی ریجیستری حلش کرد. توی این آدرس:
Computer\HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse
باید مقدار MouseHoverHeight و MouseHoverWidth رو از عدد 4 به 0 تغییر بدید.
ولی در عوض وقتی موس روی آیکون های تکسبار ببرید دیگه preview نشون نمیده، ولی اگه چند پنجر با هم کمباین شده باشن با کلیک کردن روی آیکونشون توی تکسبار، preview نشون داده میشه. به هر حال این برا من مهم نیست، الان اکسپلورر و دسکتاپم مثله موبایل شده با یه کلیک همه چی رو باز میکنم، یه جورایی توی وقت هم صرفه جویی میشه، عمر موس هم الکی کم نمیشه :D
به جای دستکاری توی ریجستری یه راحل دیگه هم داره که باید توی فولدر آپشن، check box رو فعال کنید. با این روش دیگه مشکل preview هم ندارید. اما خب من زیاد خوشم نیومد.