PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب ویندوز از روی بوت



mohammad j
2013-02-24, 21:25
سلام
من میخواستم ویندوز 7 نصب کنم ولی هرچی ویندوزم را ریستارت میکنم از روی بوت سی دی رو بالا نمیاره میخواستم بدونم باید چیکار کنم آیا باید بوت ویندوز رو درست کرد یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید

Dark Lord
2013-02-24, 21:30
شما باید وارد تنظیمات بایوس شوید (که با ریستارکردن سیستم و زدن کلید Delete در کیبرد انجام می شود) وارد آن تنظیمات شوید و بوت اول را با سی دی تنظیم نمایید و پس از تنظیم برای ذخیره کردن آن با زدن کلید F10 خارج شوید. البته تنظیمات بوت در همه ی سیستم ها متفاوت می باشد.

mohammad j
2013-02-24, 21:40
شما باید وارد تنظیمات بایوس شوید (که با ریستارکردن سیستم و زدن کلید Delete در کیبرد انجام می شود) وارد آن تنظیمات شوید و بوت اول را با سی دی تنظیم نمایید و پس از تنظیم برای ذخیره کردن آن با زدن کلید F10 خارج شوید. البته تنظیمات بوت در همه ی سیستم ها متفاوت می باشد.


میشه اسم انگلیسی اون جایی که باید برم رو بگید و اصلا باید چهجوری تنظیمش کنم

mohsen_DV7
2013-02-24, 21:42
اگه لب تاب داری مارک لب تابت چیه اگه سیستم PC داری مادربردت چیه؟

Dark Lord
2013-02-24, 21:45
کلید Delete را فشار دهید تا وارد Setup کامپیوتر شوید سپس گزینه Advanced Bios Features را انتخاب کنید و سپس گزینه زیر را به این صورت تغییر دهید
First Boot Device [ CD ROM ]

mohsen_DV7
2013-02-24, 21:46
کلید Delete را فشار دهید تا وارد Setup کامپیوتر شوید سپس گزینه Advanced Bios Features را انتخاب کنید و سپس گزینه زیر را به این صورت تغییر دهید
First Boot Device [ CD ROM ]

مهندس زیادی کلی گفتی

Dark Lord
2013-02-24, 21:52
مهندس زیادی کلی گفتی

مهندس شمایی عزیزم :) ما هنوز شاگردیم ^:)^

والا دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم #-o

mohsen_DV7
2013-02-24, 22:10
مهندس شمایی عزیزم :) ما هنوز شاگردیم ^:)^

والا دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم #-o

خودتی....!!!آخه تو هر مادربرد فرق میکنه

mohammad j
2013-02-24, 22:15
خودتی....!!!آخه تو هر مادربرد فرق میکنه

راست میگه من اصلا اون اسم هایی که گفتین رو پیدا نکردم

Dark Lord
2013-02-24, 22:19
خب دادا حداقل بگو مادربوردت چیه ؟

mohammad j
2013-02-24, 22:22
خب دادا حدالقل بگو مارک مادربوردت چیه ؟
مشکل من هم همینه که نمیدونم از کجا بایدببینمش
چون تا حالا کسی ازم مارکش رو نخواسته بود

mohsen_DV7
2013-02-24, 22:25
وقتی روشن میکنی هیچ شکل و آرمی نشون نمیده؟یا اینکه از رو سی دی مادربرد نگاه کن

Dark Lord
2013-02-24, 22:27
مشکل من هم همینه که نمیدونم از کجا بایدببینمش
چون تا حالا کسی ازم مارکش رو نخواسته بود


میتونی توی Run اینو تایپ کنی:

dxdiag

بعد از enter کردن yes میزنی یه پنجره باز میشه که کل اطلاعات سیستم رو از قبیل مادربرد کارت صوتی گرافیک و غیره رو توش ببینی و مطالعه کنی و حالشو ببری
یکی دیگه از این راه ها رفتن به بخش Device Manager هست. اما نرم افزارهایی هم هستن که مشخصات کاملی از سخت افزارهای یک سیستم میدند که یکی از اونا TuneUp Utilitie هستش.
همچنین میتونی از نرم افزار های
SiSoftware Sandra . Everest استفاده کنی

mohammad j
2013-02-24, 22:41
میتونی توی Run اینو تایپ کنی:

dxdiag

بعد از enter کردن yes میزنی یه پنجره باز میشه که کل اطلاعات سیستم رو از قبیل مادربرد کارت صوتی گرافیک و غیره رو توش ببینی و مطالعه کنی و حالشو ببری
یکی دیگه از این راه ها رفتن به بخش Device Manager هست. اما نرم افزارهایی هم هستن که مشخصات کاملی از سخت افزارهای یک سیستم میدند که یکی از اونا TuneUp Utilitie هستش.
همچنین میتونی از نرم افزار های
SiSoftware Sandra . Everest استفاده کنی





فقط میخواستم یک چیزی از روش اول بدونم که تو کدوم تب یا سربرگش باید دنبال مادربرد بگردم و اسم انگلیسیش چیه؟

اگه نتونستم دیگه بیخیالش میشم

Dark Lord
2013-02-24, 22:48
فقط میخواستم یک چیزی از روش اول بدونم که تو کدوم تب یا سربرگش باید دنبال مادربرد بگردم و اسم انگلیسیش چیه؟

اگه نتونستم دیگه بیخیالش میشم

تو همو تب اول جلوی عبارت های System Mode و System Manufacturer

mohammad j
2013-02-24, 22:58
پیدا کردم مدلش اینه
System Mode:gs1t-mوSystem Manufacturer:ecs

Dark Lord
2013-02-24, 23:31
خب تازه رسیدیم قدم اول :(

الان باید با این روش جواب بده :

اول کامپیوتر رو ریست کن و هنگام بالا اومدن چندبار دکمه Delete رو بزن بعد یه صفحه باز میشه که باید بری تو تب boot بعد گزینه boot device priority رو انتخاب کن و اولی رو رو سی دی رام قرار بده [-O

dreamsss2011
2013-02-25, 00:52
سلام
من میخواستم ویندوز 7 نصب کنم ولی هرچی ویندوزم را ریستارت میکنم از روی بوت سی دی رو بالا نمیاره میخواستم بدونم باید چیکار کنم آیا باید بوت ویندوز رو درست کرد یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز
نگفتی pc داری یا laptop چون اگر لپ تاپ باشه دیگه تنظیمات با کلید دلیت بالا نمیاد و باید از ESC استفاده کنید ...

bisetareh
2013-02-25, 12:21
کلید Delete را فشار دهید تا وارد Setup کامپیوتر شوید بعدش ماردبورد ها باهم متفاوت هستند هرمادربوردی دوسه تا گزینه Bootداره روcd romباید بزاری معمولا بوت ها تو سر فصل دوم هستند خیلی وقت نمیبره یکی از بوت هات رو که معمولا رو هارد هست رو سی دی رام بزار البته اگه از سی دی رام خارجی یواس پی استفاده میکنی باید رو یو اس پی سی دی رام بزاره بعدش سیو کن میاد رو بوت