PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیرفعال شدن aero در ویندوز 7



ehsas1
2013-05-08, 18:04
سلام دوستان
یه مشکلی که جدیدا بهش برخورد کردم اینه که پنجره های ویندوزم شیشه ای هستن اما طبق عکسی که گذاشتم اطرافش اینجوری شده و پنجره های ویندوز رو 3بعدی باز نمیکنه(عین تم basic ویندوز خشک باز میکنه--امیدوارم گرفته باشین چی میگم)
همه راه حل هارو رفتم.از پاک کردن درایور کارت گرافیک بگیرین تا از قسمت troubleshooting توی کنترل پنل و سرویس desktop windows manager و...
بنظر شما راهی هست؟
اینم عکس
[Only registered and activated users can see links]*********************/img1/8uu88gharimsxlnfs5ny.jpg ([Only registered and activated users can see links]*********************/)

mz_amir
2013-05-08, 18:12
شما جدیداً تم نصب کردید ؟

ehsas1
2013-05-08, 21:15
شما جدیداً تم نصب کردید ؟

نه داداش.اصلا
یه نرم افزار به نام game booster نصب کردم که بعد اینکه ازش استفاده کردم اینجوری شد
فکرکنم از همین نرم افزار باشه
کارت گرافیکم Nvidia هستش جناب tragzes

mz_amir
2013-05-08, 21:33
نه داداش.اصلا
یه نرم افزار به نام game booster نصب کردم که بعد اینکه ازش استفاده کردم اینجوری شد
فکرکنم از همین نرم افزار باشه
کارت گرافیکم Nvidia هستش جناب tragzes

اگه مطمئنید که از اون نرم افزاره :

اگه ریستور پوینت دارید ازش استفاده کنید

ehsas1
2013-05-08, 22:48
اگه مطمئنید که از اون نرم افزاره :

اگه ریستور پوینت دارید ازش استفاده کنید

انجام دادم.جواب نداده.repair هم کردم نشد

hussein
2013-05-08, 23:32
سلام
یه راه ساده هست خودت بورو رنگش کن همین
در قسمت پرسونالیز میش رنگش کرد
روی دکستاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخرو انتخاب کن که نوشته پرسونالیز بعد windows color رو انتخاب کن در این قسمت 16تا رنگ هست
رنگ ابی را انتخاب کن قشنگ تره
نیازی هم نبود اون کارا رو انجام بدی از همون اول خودت میرفتی و رنگش می کردی
در همون قسمت ویندز کلر یه گزینه ای هست به نام advanced appearnce setting وقتی روش کلیک کردی می تونی هر تنظیمی رو بقول خودت روی شیشه ها انجام بدی

mz_amir
2013-05-09, 00:53
اگه حل نشد tune up نصب کنید و از این قسمتش استفاده کنید :


[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ehsas1
2013-05-09, 10:34
سلام
یه راه ساده هست خودت بورو رنگش کن همین
در قسمت پرسونالیز میش رنگش کرد
روی دکستاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخرو انتخاب کن که نوشته پرسونالیز بعد windows color رو انتخاب کن در این قسمت 16تا رنگ هست
رنگ ابی را انتخاب کن قشنگ تره
نیازی هم نبود اون کارا رو انجام بدی از همون اول خودت میرفتی و رنگش می کردی
در همون قسمت ویندز کلر یه گزینه ای هست به نام advanced appearnce setting وقتی روش کلیک کردی می تونی هر تنظیمی رو بقول خودت روی شیشه ها انجام بدی

داداش اینو همون اول تست کردم نشد

hussein
2013-05-09, 10:54
باشه
یه راه دیگه هم بهت میگم در قسمت استارت بنویس aero بعدش 5تاگزینه میاد تو آخری رو بزن همونی که اولش نوشته find and fix انتخابش کن بعدش advanced رو بزن اون تیکه اگه برداشته شده رو دوباره تیکشو بزن و بعد next کلیک کن
اینو فعلا امتحان کن ین مشکلت درست میشه یانه

ehsas1
2013-05-09, 11:19
باشه
یه راه دیگه هم بهت میگم در قسمت استارت بنویس aero بعدش 5تاگزینه میاد تو آخری رو بزن همونی که اولش نوشته find and fix انتخابش کن بعدش advanced رو بزن اون تیکه اگه برداشته شده رو دوباره تیکشو بزن و بعد next کلیک کن
اینو فعلا امتحان کن ین مشکلت درست میشه یانه

اینم تست کرده بودم.میگه مشکلی پیدا نمیکنه

hussein
2013-05-09, 11:34
تاسک منجر رو باز کن بورو به قسمت services بعد بورو ببین windows desktop روی اوتومات هست یانه اگر نبود فعالش کن
روش راست کلیک کن start رو بزن

ehsas1
2013-05-09, 11:47
اگه حل نشد tune up نصب کنید و از این قسمتش استفاده کنید :


[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

داداش لینک دانلود میدی؟دوتا دانلود کردم ولی هیچکدومش این نبود:(

ehsas1
2013-05-09, 11:49
تاسک منجر رو باز کن بورو به قسمت services بعد بورو ببین windows desktop روی اوتومات هست یانه اگر نبود فعالش کن
روش راست کلیک کن start رو بزن

از تو سرویس رفته بودم و رو اتومات بود.ریستارتم کردم سرویسو اما نشد

hussein
2013-05-09, 11:57
در این قسمت Control Panel\All Control Panel Items\Troubleshooting خودت یکم ور بورو ببین درست میشه
یه عکس بهتر از همین مشکل ویندزت بده
شاید بخاطر تم نصب کردن باشه
من خودم یبار ماله xp رو نصب کردم محط ویندزم مثله xp شد

RECTOR
2013-05-09, 11:57
نمیدونم این روش رو تست کردین یا نه

ابتدا به قسمت propertise رایانتون برین در قسمت advance setting چک کنید تنظیماتتون این جوری باشه

[Only registered and activated users can see links]

به سیستم نمره دادین یا نه؟
شما میتونید گزینه دوم adjust for best appearance رو هم انتخاب کنی

ehsas1
2013-05-09, 12:20
نمیدونم این روش رو تست کردین یا نه

ابتدا به قسمت propertise رایانتون برین در قسمت advance setting چک کنید تنظیماتتون این جوری باشه

[Only registered and activated users can see links]

به سیستم نمره دادین یا نه؟
شما میتونید گزینه دوم adjust for best appearance رو هم انتخاب کنی

آخ گفتی.اصلا این قسمت رو یادم نبود
آقا مرسی.مشکلم با همین حرکت حل شد.سایر دوستان هم ممنون

hussein
2013-05-09, 12:23
من بخوام ویندزمو شیشه ای کنم چطوری باید این کارو بکنم یکی به من یاد بده

RECTOR
2013-05-09, 12:25
تو همون عکسی که گزاشتم شما تیک enable transeparent glass رو بزن حله