PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با hibernate!(روشن شدن خودبه خود کامپیوتر بعد از hibernate)



Ram!n
2013-06-10, 13:47
سلام دوستان

من ویندوز 7 32بیت دارم و با Hibernateمشکل دارم.بعد از Hibernate کردن سیستم بعد از چند ثانیه به طور خودکار روشن میشه!!
لطفا کمک کنید

domenik
2013-06-10, 15:32
دقیق نمیدونم چیه اما یه چیزایی میتونم بگم:

1: بایوس رو آپدیت کن.

2:Start > Control Panel > System and Security > Power Options > Select a power plan page > click Change plan settings > Change advanced power settings > Allow wake timers در این قسمت هر دو مورد رو غیرفعال کنید و امتحان بفرمایید.

و مورد سه که احتمال زیاد با این درست شه:
روی ساعت کلیک راست بزن Adjust Date/Time را اتخاب بفرما و برو تو تب Internet Time بعدا تیک باکس Automatically synchronize with an Internet time server را بردارید.

و در آخر شاید پاور شما مشکل داشته باشد. دستگاه شما ضربه ندیده؟

Ram!n
2013-06-10, 16:15
دقیق نمیدونم چیه اما یه چیزایی میتونم بگم:

1: بایوس رو آپدیت کن.

2:Start > Control Panel > System and Security > Power Options > Select a power plan page > click Change plan settings > Change advanced power settings > Allow wake timers در این قسمت هر دو مورد رو غیرفعال کنید و امتحان بفرمایید.

و مورد سه که احتمال زیاد با این درست شه:
روی ساعت کلیک راست بزن Adjust Date/Time را اتخاب بفرما و برو تو تب Internet Time بعدا تیک باکس Automatically synchronize with an Internet time server را بردارید.

و در آخر شاید پاور شما مشکل داشته باشد. دستگاه شما ضربه ندیده؟

سلام دستگاه ضربه ندیده!آپدیت بایوس که ولش کار خیلی سختیه 1000بار رفتم دنبالش بازم موفق نشدم با روش دوم هم نشد!روش اولم که Allow wake timers اصلا نیست!

mz_amir
2013-06-10, 18:10
سلام دستگاه ضربه ندیده!آپدیت بایوس که ولش کار خیلی سختیه 1000بار رفتم دنبالش بازم موفق نشدم با روش دوم هم نشد!روش اولم که Allow wake timers اصلا نیست!

allow wake timer تو قسمت :

Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings\change advanced power setting\sleep\allow wake timer

قرار داره.

TiTAN_Ali
2013-06-10, 18:23
سلام
تیکه گزینه رو که مشحص کردم بردار .


[Only registered and activated users can see links]

mz_amir
2013-06-10, 18:27
سلام
تیکه گزینه رو که مشحص کردم بردار .



ایشون گفتند خود به خود روشن میشه نه با کلیک موس و یا کلید های کیبورد !

domenik
2013-06-10, 18:42
روش سوم چی؟
توی روش سوم گفتم که به این روش امید دارم. امتحان کنید.

Ram!n
2013-06-10, 20:21
روش سوم چی؟
توی روش سوم گفتم که به این روش امید دارم. امتحان کنید.
نه نشد!

Ram!n
2013-06-10, 20:25
آها پیداش کردم ولی 2 مورد نیست که!!خودشم غیر فعاله اینم عکسش:
[Only registered and activated users can see links]*********************/img1/8fvg1b50gqn2unkf0pq2.png

Ram!n
2013-06-10, 20:31
سلام
تیکه گزینه رو که مشحص کردم بردار .


[Only registered and activated users can see links]
دوست عزیز این روشم نشد!

mz_amir
2013-06-10, 22:02
شما یه بار زمان بگیرید اگه زمان روشن شدن سیستم (مدت زمانی که طول میکشه تا سیستم بطور خودکار روشن بشه) در هر بار یکسان باشه یعنی یه نرم افزارمثل auto start up داره این کار رو انجام میده.

Ram!n
2013-06-10, 23:01
شما یه بار زمان بگیرید اگه زمان روشن شدن سیستم (مدت زمانی که طول میکشه تا سیستم بطور خودکار روشن بشه) در هر بار یکسان باشه یعنی یه نرم افزارمثل auto start up داره این کار رو انجام میده.

نه همچین نرم افزاری نصب نیست تازه ویندوز زدم.رو ویندوز قبلیم همینطور بود.بیشتر وقتا مدتش 3یا4 ثانیه ولی گاهی به ثانیه نمیرسه!

mz_amir
2013-06-10, 23:06
نه همچین نرم افزاری نصب نیست تازه ویندوز زدم.رو ویندوز قبلیم همینطور بود.بیشتر وقتا مدتش 3یا4 ثانیه ولی گاهی به ثانیه نمیرسه!

شما یه بار تنظیمات بایوس رو روی دیفالت بزارید. تو اکثر بایوس ها یه سری تنظیمات برای زمان روشن شدن سیستم وجود داره شما تو تنظیماتش بگرد ببین این گزینه فعاله ؟(auto start up یا همچین چیزی)

Ram!n
2013-06-10, 23:24
شما یه بار تنظیمات بایوس رو روی دیفالت بزارید. تو اکثر بایوس ها یه سری تنظیمات برای زمان روشن شدن سیستم وجود داره شما تو تنظیماتش بگرد ببین این گزینه فعاله ؟(auto start up یا همچین چیزی)
کجاست این تنظیمات؟

mz_amir
2013-06-10, 23:30
کجاست این تنظیمات؟

دقیقاً نمدونم کجاست.چون تنشیمات بایوس ها یه مقداری با هم فرق داره.شما باید تو تنظیماتش بگردی !

Capitalist
2013-06-11, 00:14
کجاست این تنظیمات؟

بريد توي بايوس و F5 رو بزنيد. روي حالت Default ست مي‌شه. بعدش F10 رو بزنيد تا Save شه و ريستارت كنيد.
مارك مادربوردتون هم بگيد ببينم نرم‌افزاري توي محيط ويندوز براي آپديت بايوسش داره كه كمكتون كنم يا نه...

mz_amir
2013-06-11, 01:39
بريد توي بايوس و F5 رو بزنيد. روي حالت Default ست مي‌شه. بعدش F10 رو بزنيد تا Save شه و ريستارت كنيد.
مارك مادربوردتون هم بگيد ببينم نرم‌افزاري توي محيط ويندوز براي آپديت بايوسش داره كه كمكتون كنم يا نه...

اون تنظیمات روشن شدن خودکارش می دونی تو کدوم قسمته ؟

Capitalist
2013-06-11, 08:07
اون تنظیمات روشن شدن خودکارش می دونی تو کدوم قسمته ؟

نه والا! هنوز نگفتند چه مادربوردي و چه ماركي! 8->

Polestar
2013-06-11, 09:57
قبلاً یه بار این سؤال مطرح و حل شده =>> [Only registered and activated users can see links]

Ram!n
2013-06-11, 10:06
دقیقاً نمدونم کجاست.چون تنشیمات بایوس ها یه مقداری با هم فرق داره.شما باید تو تنظیماتش بگردی !
همچین گزینه ای پیدا نکردم

Ram!n
2013-06-11, 10:09
نه والا! هنوز نگفتند چه مادربوردي و چه ماركي! 8->
asus
مدلp5Gc-mx
قبلا برای آپدیت بایوس چندین بار اقدام کردم ولی نشد

Ram!n
2013-06-11, 10:19
دوستان مشکلو اینجام مطرح کردم: خودکار روشن شدن کامپیوتر (صرفا در ویندوز 7) ([Only registered and activated users can see links])

Capitalist
2013-06-12, 13:56
asus
مدلp5Gc-mx
قبلا برای آپدیت بایوس چندین بار اقدام کردم ولی نشد

با نرم‌افزار زير، بايوس مادربوردتون رو آنلاين و به وسيله‌ي ويندوز آپديت كنيد. كار باهاش راحته...

Asus Update v71803 ([Only registered and activated users can see links])

Ram!n
2013-07-04, 12:03
با نرم‌افزار زير، بايوس مادربوردتون رو آنلاين و به وسيله‌ي ويندوز آپديت كنيد. كار باهاش راحته...

Asus Update v71803 ([Only registered and activated users can see links])
این نرم افزار هنگام کانکت شدن به سرور ارور میده و نمیتونه کانکت شه.قبلا هم امتحان کرده بودم.

hasan7and
2013-07-04, 12:13
منم همین مشکلو دارم لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
mother board : p5ld2-x/gbl data:11/27/2007
یعنی بیوسشو آپدیت کنم؟
چجوری؟
خطرناک نیست؟
نیاز به نصب دوباره ویندوز داره؟
ممنون

Ram!n
2013-07-04, 13:19
منم همین مشکلو دارم لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
mother board : p5ld2-x/gbl data:11/27/2007
یعنی بیوسشو آپدیت کنم؟
چجوری؟
خطرناک نیست؟
نیاز به نصب دوباره ویندوز داره؟
ممنون
ببین دوست عزبز من مشکلم تقریبا حل شد.اینکارارو که میگم بکن تا درست شه:
1.اصلا آپدیت مادربرد رو بی خیال شو
2.هر کاری که تو این تاپیک گفته شده رو انجام بده و همینطور این تاپیک رو
[Only registered and activated users can see links] (از پست 12)
3.قبل از Hibernate کردن هر چی به پورت usb وصل کردی جدا کن (به جز موس و کیبورد)
4.مشکل حل میشه
اگه بازم نشد بگو

hasan7and
2013-07-04, 15:08
تو اینجا چی گفته شده مگه؟
چیز به درد بخوری نیست.

hasan7and
2013-07-04, 15:16
ویندوز من 8 هستش و همین مشکلو دارم.

Ram!n
2013-07-04, 15:21
تو اینجا چی گفته شده مگه؟
چیز به درد بخوری نیست.
اگه میخوای مشکلت حل شه همونطور که گفتم از پست 1 درصفحه اول این تاپیک و اون تاپیک دیگه که لینکشو دادم ازپست12 بخون همشو انجام بده به جز آپدیت مادربرد

smk6000
2013-08-18, 13:06
با سلام
من هم این مشکل رو داشتم با هیچ کدوم از این روشهای پیشنهادی دوستان ok نشد
بالاخره توی بایوس گشتم توی قسمت power یک گزینه به نام usb contolorer f بود غیر فعال کردم مشکل حل شد
امید وارم کمکی بهتون بکنه

mostafa1
2014-02-25, 18:31
GIGABYTE:P61

mehdialex
2015-01-13, 19:26
من هم همچین مشکلیو داشتم اما درست شد: برو به قسمت device manager و بعد در قسمت network روی realtek کلیک راست کن و بعد از قسمتpower manengment تیک دومی که میشه allow thid device to wake the computer رو بردار

Capitalist
2015-01-17, 11:27
این نرم افزار هنگام کانکت شدن به سرور ارور میده و نمیتونه کانکت شه.قبلا هم امتحان کرده بودم.

آخرین نسخه‌ش رو دانلود کنید و با یه چ.ی.ز.ش.ک.ن ازش استفاده کنید به راحتی می‌تونه وصل بشه به سرور...

masiria
2015-05-20, 19:21
سلام دوستان
وقتی ویندوز سیستمم sleep یا hibernate میکنم برای یکی دو ثانیه میره تو وان حالت و دوباره سیستم میاد بالا
علت چیه ؟؟ لطفا راهنمایی کنین

RoSe wAtEr
2015-05-20, 19:30
سلام دوستان
وقتی ویندوز سیستمم sleep یا hibernate میکنم برای یکی دو ثانیه میره تو وان حالت و دوباره سیستم میاد بالا
علت چیه ؟؟ لطفا راهنمایی کنین
سلام ....
این صفحه رو مطالعه بفرمایید:
Fix Windows 7 Sleep mode from waking up by itself ([Only registered and activated users can see links])