PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در وارد شدن به سایت جیمیل



hamed1128
2013-09-13, 21:07
سلام به همه استاید محترم

من یک مدته این مشل برام به وجود اومده و اونم اینه که نمیتونم به هیچ عنوان پیج ابتدایی سایت جیمیل رو باز کنم یعنی باز میشه و با یک صفحه امنیتی که در زیر میزارم مواجه میشم.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

قبلا اون جایی رو که توی عکس با قرمز نشون دادم یک دکمه بود که میزدم میرفتم توی صفحه و میتونسنم لاگین کنم ولی حالا اون دکمه از بین رفته و به هیچ عنوان نمیتونم وارد بشم
میخواستم اگه میشه کمکم کنید
ممنون

yek_dost
2013-09-13, 21:09
سلام به همه استاید محترم

من یک مدته این مشل برام به وجود اومده و اونم اینه که نمیتونم به هیچ عنوان پیج ابتدایی سایت جیمیل رو باز کنم یعنی باز میشه و با یک صفحه امنیتی که در زیر میزارم مواجه میشم.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

قبلا اون جایی رو که توی عکس با قرمز نشون دادم یک دکمه بود که میزدم میرفتم توی صفحه و میتونسنم لاگین کنم ولی حالا اون دکمه از بین رفته و به هیچ عنوان نمیتونم وارد بشم
میخواستم اگه میشه کمکم کنید
ممنون



شما یه بار هیستوری و کش موزیلا رو پاک کنید دوباره تست کنید

hamed1128
2013-09-13, 21:13
این کار رو هم کردم حتی قسمت سرور بروزر رو هم انایی که قبلا لوگین کرده بودم پاک کردم ولی نشد

در ضمن با کروم هم همین ارور رو میده

iAmArsham
2013-09-13, 21:14
به این مسیر برید:
options > Advanced > Certificates > View Certificates > Servers > Add Exception
آدرس جیمیل را نوشته و Get Certificate را بزنید
سپس Confirm

MiladIT
2013-09-13, 21:15
این کار رو هم کردم حتی قسمت سرور بروزر رو هم انایی که قبلا لوگین کرده بودم پاک کردم ولی نشد

در ضمن با کروم هم همین ارور رو میده



ساعت و تاریخ سیستم رو هم چک کنید دقیقا بروز باشه(با internet time بروزش کنید اگه نیست)
علاوه بر کش که آرش جان گفتن کوکی رو هم پاک کنید

hamed1128
2013-09-13, 21:17
اینم جواب نداد

جیمل باهاش مشکل دارم ولی گوگل رو باز میکنه

hamed1128
2013-09-13, 21:19
ساعت و تاریخ سیستم رو هم چک کنید دقیقا بروز باشه(با internet time بروزش کنید اگه نیست)
علاوه بر کش که آرش جان گفتن کوکی رو هم پاک کنید


همه دقیقا ولی برا خاطر یک نرم افزار 3 روز تاریخ رو برگردوندم به 2010 بعد از 4 روز برگردوندم تاریخ رو میشه مال اون باشه؟؟

اگه از اونه میشه راهنمایی کنید چطور برطرف میشه؟؟
کش رو هم پاک کردم قبلا

yek_dost
2013-09-13, 21:19
اینم جواب نداد

جیمل باهاش مشکل دارم ولی گوگل رو باز میکنه



173.194.34.149
173.194.34.150
این ها رو پینگ کن
و جای آدرس یکی از این ها رو بزار

جواب پینگت رو اینجا بگو

hamed1128
2013-09-13, 21:22
173.194.34.149
173.194.34.150
این ها رو پینگ کن
و جای آدرس یکی از این ها رو بزار

جواب پینگت رو اینجا بگو

با این هم نشد فقط یک بار اون دکمه اومد ولی اونو که زدم باز همونطور شد

yek_dost
2013-09-13, 21:24
با این هم نشد فقط یک بار اون دکمه اومد ولی اونو که زدم باز همونطور شد



جواب پینگ واسه من مهم بود لطفا جواب پینگ رو بزارید
ping 173.194.34.149 -t
از این عکس بگیرید بزارید

hamed1128
2013-09-13, 21:26
جواب پینگ واسه من مهم بود لطفا جواب پینگ رو بزارید
ping 173.194.34.149 -t
از این عکس بگیرید بزارید

میشه بگید دقیقا چطوری باید پینگ کنم تا حالا کار نکردم

yek_dost
2013-09-13, 21:28
میشه بگید دقیقا چطوری باید پینگ کنم تا حالا کار نکردم



شما با گرفتن کلید های ترکیبی windows+R برای شما run اجرا میشه درون اون بنویسید
ping 173.194.34.149 -t
بعد اینتر
صفحه سیاهی میاد
از اون صفحه عکس بگیرید ولی بزار 10 خط نوشته بیاد بعد عکس بگیر
با تشکر

hamed1128
2013-09-13, 21:31
پینگ:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

yek_dost
2013-09-13, 21:35
پینگ:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])




پینگ شما تقریبا 70 میلی ثانیه بالاست ولی این شمکل از جای دیگست
اگه براتون امکان داره با تیم ویو ور نگاه کنم نه که منتظر شید سایر دوستان به کمکتون میان

hamed1128
2013-09-13, 21:38
میشه کمی در موردش توضیح بدید اگه امکانش هست

MiladIT
2013-09-13, 21:42
شما این موارد رو هم تست کنید:
احیانا از پ.روکسی سرور/ف.یلترشکن موقع بازکردن آدرس استفاده نمی کنید؟

از profile folder فایل cert8.db رو سرچ و delete کنید...(البته قبل از حذف حتما فایرفاکس رو ببندید) و بعد حذف فایرفاکس رو باز کرده و چک کنید مشکل برطرف شده یا نه...

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

شما یک کار دیگه هم کنید شاید مشکل برطرف شد...یکبار فایرفاکس رو ریست کنید ببینید تاثیری داره؟؟؟

[Only registered and activated users can see links]

yek_dost
2013-09-13, 21:43
میشه کمی در موردش توضیح بدید اگه امکانش هست



یا از خود موزیلاست که باید چک کنید بهتره آپدیت باشه یا هم از ای اس پی شماست
احتمال داره ساپورت نمی کنه که می تونید با تغییر دی ان اس حلش کنید
این ارور داره می ** مجوز شما معتبر نیست
اول باید که کامل هیستوری و کش و ککوکی کلا هر چیزی که ذخیره داره رو پاک کنی
اگه بازم نیومد (ببخشید با ie هم نمیاد)
اپدیتش کنید
اگه ie هم نیورد شما باید دی ان اس ررو تغییر بدین در کل بیشتر مواقع موزیلا رو خالی کنی اکی میشه نشد که ای اس پیه ؟؟
باید دی ان اس رو تغییر بدین

hamed1128
2013-09-13, 21:48
یا از خود موزیلاست که باید چک کنید بهتره آپدیت باشه یا هم از ای اس پی شماست
احتمال داره ساپورت نمی کنه که می تونید با تغییر دی ان اس حلش کنید
این ارور داره می ** مجوز شما معتبر نیست
اول باید که کامل هیستوری و کش و ککوکی کلا هر چیزی که ذخیره داره رو پاک کنی
اگه بازم نیومد (ببخشید با ie هم نمیاد)
اپدیتش کنید
اگه ie هم نیورد شما باید دی ان اس ررو تغییر بدین در کل بیشتر مواقع موزیلا رو خالی کنی اکی میشه نشد که ای اس پیه ؟؟
باید دی ان اس رو تغییر بدین

با IE باز میشه پس مشکل از ISP نمیتونه باشه

yek_dost
2013-09-13, 21:50
با IE باز میشه پس مشکل از ISP نمیتونه باشه



راه آخر موزیلا رو ریسیت کنید
یا با برنامه انیستالر اون و پاک کنید بعد جدیدترین ورژنش رو نصب کنید

hamed1128
2013-09-13, 21:52
راه آخر موزیلا رو ریسیت کنید
یا با برنامه انیستالر اون و پاک کنید بعد جدیدترین ورژنش رو نصب کنید


خب اگه بوکمارکها رو اکسپورت کنم و بعد از نصب دوباره Import کنم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟
چون بوکمارکها رو خیلی لازم دارم

yek_dost
2013-09-13, 21:54
خب اگه بوکمارکها رو اکسپورت کنم و بعد از نصب دوباره Import کنم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟
چون بوکمارکها رو خیلی لازم دارم



والا من اصلا به این مشکل بر نخوردم اینم مجوز برای ssl هستش شما یبار افزونه نصب کنید برای فعال کردن ssl کافیه قسمت add-one برید ssl رو سرچ کنید
دیگه این صفحه نمیاد براتون

مجوز شما هم تاریخش تموم شده
شما اطلاعات اکانتتون رو ذخیره م یکنید
اگه اینکار رو می کنید اون ها رو پاک کنید

hamed1128
2013-09-13, 21:59
خب ممنون ک وقتتون رو بهم دادید و راهنمایی کردید باید باهاش ور برم ببینم چی میشه

ممنون از همه دوستان

hamed1128
2013-09-15, 21:50
شما این موارد رو هم تست کنید:
احیانا از پ.روکسی سرور/ف.یلترشکن موقع بازکردن آدرس استفاده نمی کنید؟

از profile folder فایل cert8.db رو سرچ و delete کنید...(البته قبل از حذف حتما فایرفاکس رو ببندید) و بعد حذف فایرفاکس رو باز کرده و چک کنید مشکل برطرف شده یا نه...

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

شما یک کار دیگه هم کنید شاید مشکل برطرف شد...یکبار فایرفاکس رو ریست کنید ببینید تاثیری داره؟؟؟

[Only registered and activated users can see links]




سلام میلاد جان

ممنون که راهنمایی کردید من پ خ که شما فرستادید رو ندیده بودم الآن دیدم

این دو کاری رو که گفتید انجامش دادم و راه حل اول جواب نداد ولی با ریست کردن فایرفاکس مشکل کاملا برطرف شدو همه چی الآن آرومه;))

بازم ممنون ازت و همچنین همه دوستان