PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اجرای بازی مافیا 2



iceage
2015-02-28, 21:00
سلام دوستان...
بازی مافیا 2 رو از یه منبع معتبر نسخه کامل و سالمش رو دانلود کردم و نصب کردم...
مشکل اصلی من مربوط میشه به کرک...که متاسفانه اجرا نمیشه بازی وقتی کلیک میکنم...وقتی روی آیکون توی صفحه دکستاپ مربوط به بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...
اما وقتی دقیقا روی همون ایکون داخل پوشه محل نصب بازی که درایو c هست کلیک میکنم اروری رو میده که عکسشو رو گذاشتم...چند تا کرک هم امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...
لطفا راهنمایی بکنید...کرک معروف skidrow هم جواب نداد


[Only registered and activated users can see links]

Ernest
2015-02-28, 21:19
درود اگر کرک های مختلف رو تست کردین این فایل را در پوشه بازی بریزید
ببنید درست میشه یا نه
[Only registered and activated users can see links]
اگر درست نشد
یک دور از نو بازی رو نصب کنید انتی ویروس غیر فعال باشد
اخرین اپدیت رو بریزید وسپس کرک کنید وارد بازی شوید

iceage
2015-02-28, 21:38
درود اگر کرک های مختلف رو تست کردین این فایل را در پوشه بازی بریزید
ببنید درست میشه یا نه
binkw32.dll download ([Only registered and activated users can see links])
اگر درست نشد
یک دور از نو بازی رو نصب کنید انتی ویروس غیر فعال باشد
اخرین اپدیت رو بریزید وسپس کرک کنید وارد بازی شوید

درود...
اون رو دریافت کردم و ریختم...دقیقا همون ارور اومد ولی به جای عبارت binkw32.dll عبارت steam_api.dll اومد
ممنون میشم اینم بدید

Ernest
2015-02-28, 21:41
درود...
اون رو دریافت کردم و ریختم...دقیقا همون ارور اومد ولی به جای عبارت binkw32.dll عبارت steam_api.dll اومد
ممنون میشم اینم بدید

خوب تازه داره فایل های dll بازی کامل میشه :D
دانلود steam api dll ([Only registered and activated users can see links])

iceage
2015-02-28, 21:43
اهان...ممنون.
و حالا همون ارور ولی عبارت APEX_release.dll
:D

Ernest
2015-02-28, 21:49
اهان...ممنون.
و حالا همون ارور ولی عبارت APEX_release.dll
:D
خوب شما همون عبارت رو سرچ کن ودانلود کن اما اینطوری نباید باشه :Dیک جای کار می لنگه
یک بار شما حذف کن بریز اخرین اپدیت رو بریز انشاالله درست بشه

iceage
2015-02-28, 21:51
خوب شما همون عبارت رو سرچ کن ودانلود کن اما اینطوری نباید باشه :Dیک جای کار می لنگه
یک بار شما حذف کن بریز اخرین اپدیت رو بریز انشاالله درست بشه

خوب اقا میدونی نکته جالب چیه...
اینه که همه این فایل ها به عنوان مثال همین اخری APEX_release.dll توی پوشه ایی به نام pc در محل نصب بازی موجوده
ولی باز هم این ارور رو میده...میدونی چندین و چند کرک ریختم اصلا قاطی کردم...یکی یه راه ساده بگه

iceage
2015-02-28, 22:11
دوستان لطفا یه کرک کامل و درست بزارین مشکل ما کلا حل شه...
این سایتا خارجیه...نمیتونم جدا جدا فایل ها رو بگیرم...لطفا کمک کنید :(

Dark Knight
2015-03-01, 11:49
دوستان لطفا یه کرک کامل و درست بزارین مشکل ما کلا حل شه...
این سایتا خارجیه...نمیتونم جدا جدا فایل ها رو بگیرم...لطفا کمک کنید :(

سلام

خدمت شما

reza_arta
2015-03-01, 12:42
اهان...ممنون.
و حالا همون ارور ولی عبارت APEX_release.dll
:D
دوست عزیز اررور مربوط به steam_api.dll بخاطره اجرا نشدن فایل steam هستش.
برای حل مشکل فایل های با پسوند dll هم باید بگم این فایلها مربوط به DirectX هستن.
اگه مشکل بازیتون حل نشده بگین تا لینک دانلود این دو مورد رو دراختیارتون قرار بدم.

velnetik
2015-03-01, 16:03
دوست عزیز اررور مربوط به steam_api.dll بخاطره اجرا نشدن فایل steam هستش.
برای حل مشکل فایل های با پسوند dll هم باید بگم این فایلها مربوط به DirectX هستن.
اگه مشکل بازیتون حل نشده بگین تا لینک دانلود این دو مورد رو دراختیارتون قرار بدم.
عزیزلطف کنید جواب رو درست بدید یا اصلا ندید!
الان این حرف شما که میگید ارور های dll همه مربوط به directx هستن به نظر خودتون درسته؟
حداقل وقتی میگید مستقیم لینک برنامه ها رو هم بزارید! الان این پست یه جورایی اسپم هست!
و روش هایی هست که بدون استیم بازی اجرا میشه
لطف کنید درست جواب دوستان رو بدید حداقل دوستان سراغ راه های عجیب نرند :|

reza_arta
2015-03-01, 22:22
عزیزلطف کنید جواب رو درست بدید یا اصلا ندید!
الان این حرف شما که میگید ارور های dll همه مربوط به directx هستن به نظر خودتون درسته؟
حداقل وقتی میگید مستقیم لینک برنامه ها رو هم بزارید! الان این پست یه جورایی اسپم هست!
و روش هایی هست که بدون استیم بازی اجرا میشه
لطف کنید درست جواب دوستان رو بدید حداقل دوستان سراغ راه های عجیب نرند :|
دوست عزیز
اگه به پیام ها توجه کنید دوستان بخاطره راه های مختلفی که جلوشون گذاشته شده گیج شدن...
من کوتاه ترین راه و ساده ترین رو پیشنهاد کردم که لااقل از اینکه امدن اینجا و مشکلشون رو مطرح کردن پشیمون نشن....
و در مورد مشکل dll باید بگم که این پیشنهاد اولم بود
برای حل مشکل فایل های با پسوند dll برنامه ای وجود داره که مشکل رو شناسایی و اونو بصورت *انلاین* برطرف میکنه...
اگه شما چیزی میدونید که من نمیدونم خوشحال میشم مطرح کنید به هرحال اینجا انجمنه!

velnetik
2015-03-01, 23:19
دوست عزیز
اگه به پیام ها توجه کنید دوستان بخاطره راه های مختلفی که جلوشون گذاشته شده گیج شدن...
من کوتاه ترین راه و ساده ترین رو پیشنهاد کردم که لااقل از اینکه امدن اینجا و مشکلشون رو مطرح کردن پشیمون نشن....
و در مورد مشکل dll باید بگم که این پیشنهاد اولم بود
برای حل مشکل فایل های با پسوند dll برنامه ای وجود داره که مشکل رو شناسایی و اونو بصورت *انلاین* برطرف میکنه...
اگه شما چیزی میدونید که من نمیدونم خوشحال میشم مطرح کنید به هرحال اینجا انجمنه!

عزیز بنده قصدم این نیست که شما ناراحت بشید یا هر چیز دیگه ای
ما هم داریم تمام روش ها رو برای حل میگیم
برنامه هایی که به صوذت آنلاین میبینن محدودن و بعضی dll های نیاز بازی رو نمیشناسن

Donred
2015-07-23, 22:35
با سلام
در تنظمیات بازی قسمت گرافیکش عرض رو بالا بردم یادم نیست چند 1900 ویا ...الان اصلا تصویر ندارم و فقط صدا میاد نمی تونم تنظمیات بازی رو برگردونم ؟؟؟
تشکر

پدرام امیدی
2015-09-04, 15:45
مشکل مافیا 2 بازم حل نشد یک ارور دیگه میده

amirhosseinnn
2015-10-02, 16:23
سلام

خدمت شما



من این کرک رو دانلود کردم ولی باز ارور اولی رو داد چی کار کنم. یکی یه راهنمای دزست کنه ممنون میشم:((:((

DAN!AL
2015-10-02, 16:59
من این کرک رو دانلود کردم ولی باز ارور اولی رو داد چی کار کنم. یکی یه راهنمای دزست کنه ممنون میشم:((:((

[Only registered and activated users can see links]

amirhosseinnn
2015-10-02, 17:57
[Only registered and activated users can see links]
من این بازی رو دانلود کردم دیرکس در قسمت نصب بازی نیست که اول نصب کنم چی کار کنم.:|:(

ŁųŇäŤįĆ
2015-10-02, 18:01
من این بازی رو دانلود کردم دیرکس در قسمت نصب بازی نیست که اول نصب کنم چی کار کنم.:|:(
خب از سایت دانلود کن نصبش کن

amirhosseinnn
2015-10-02, 18:08
خب از سایت دانلود کن نصبش کن
ممنون میشم لینک دایرکس رو بزارید. دایرکس مربوط به بازی در هیچ سایتی قرار نداره [-O

DAN!AL
2015-10-02, 18:16
بفرمایید خودم از CDآپلود کردم فقط بزار دانلود کنه
pas:soft98.ir
لینک دانلود ([Only registered and activated users can see links])

amirhosseinnn
2015-10-02, 18:25
[FONT=naskh]بفرمایید خودم از CDآپلود کردم فقط بزار دانلود کنه
pas:soft98.ir
***Hidden content cannot be quoted.***
ممنون میشم پسورد فایل رو هم بگید
[-O

SCORPI@N
2015-10-02, 18:56
ممنون میشم پسورد فایل رو هم بگید
[-O

password:soft98.ir

amirhosseinnn
2015-10-02, 19:19
[Only registered and activated users can see links]
به گفته شما عمل کردم ولی بازم نیومد.:((چی کار کنم بیاد 5.7 گیگابایت دانلود کردم نیاد روانی می شم.:((خاهشا کمک کنید

DAN!AL
2015-10-02, 19:25
به گفته شما عمل کردم ولی بازم نیومد.:((چی کار کنم بیاد 5.7 گیگابایت دانلود کردم نیاد روانی می شم.:((خاهشا کمک کنید
[Only registered and activated users can see links]

amirhosseinnn
2015-10-02, 19:40
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

amirhosseinnn
2015-10-03, 16:52
سلام دوستان...
بازی مافیا 2 رو از یه منبع معتبر نسخه کامل و سالمش رو دانلود کردم و نصب کردم...
مشکل اصلی من مربوط میشه به کرک...که متاسفانه اجرا نمیشه بازی وقتی کلیک میکنم...وقتی روی آیکون توی صفحه دکستاپ مربوط به بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...
اما وقتی دقیقا روی همون ایکون داخل پوشه محل نصب بازی که درایو c هست کلیک میکنم اروری رو میده که عکسشو رو گذاشتم...چند تا کرک هم امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...
لطفا راهنمایی بکنید...کرک معروف skidrow هم جواب نداد


[Only registered and activated users can see links]

مشکل شما درباره این بازی حل شد:| اگه حل شده به منم بگید تا منم درستش کنم ممنون:x

xSнαгρ
2015-10-03, 18:00
مشکل شما درباره این بازی حل شد:| اگه حل شده به منم بگید تا منم درستش کنم ممنون:x
سلام
فایل binkw32.dll رو از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) دانلود و در C:/Windows/System32 کپی کنید ببینید مشکل حل میشه... (فکر میکنم این فایل توی پوشه pc خود بازی هم موجود باشه... اگه ممکنه از پوشه pc یه شات بزارید)

DAN!AL
2015-10-03, 18:40
مشکل شما درباره این بازی حل شد:| اگه حل شده به منم بگید تا منم درستش کنم ممنون:x

[Only registered and activated users can see links]

amirhosseinnn
2015-10-05, 19:38
سلام دوستان...
بازی مافیا 2 رو از یه منبع معتبر نسخه کامل و سالمش رو دانلود کردم و نصب کردم...
مشکل اصلی من مربوط میشه به کرک...که متاسفانه اجرا نمیشه بازی وقتی کلیک میکنم...وقتی روی آیکون توی صفحه دکستاپ مربوط به بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...
اما وقتی دقیقا روی همون ایکون داخل پوشه محل نصب بازی که درایو c هست کلیک میکنم اروری رو میده که عکسشو رو گذاشتم...چند تا کرک هم امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...
لطفا راهنمایی بکنید...کرک معروف skidrow هم جواب نداد


[Only registered and activated users can see links]

این ارور رو باید این جوری برطرف کنید: باید برید داخل پوشه pc تمام فایل حای خاسته شده در ارور رو از اونجا کپی کنید ودر قسمتی که کرک رو کپی کردید پیس کنید . فقط بعد از این که این کار رو کردید امکان داره صفه کامپیتر سیاه شه و بازی نیاد برای بر طرف کردن این سیاهی راه حلی پیدا نکردم اگه پیدا شد براتون می زارم:x

farid1373
2015-10-15, 23:42
این ارور رو باید این جوری برطرف کنید: باید برید داخل پوشه pc تمام فایل حای خاسته شده در ارور رو از اونجا کپی کنید ودر قسمتی که کرک رو کپی کردید پیس کنید . فقط بعد از این که این کار رو کردید امکان داره صفه کامپیتر سیاه شه و بازی نیاد برای بر طرف کردن این سیاهی راه حلی پیدا نکردم اگه پیدا شد براتون می زارم:x

کسایی که مشکل اجرا مافیا رو دارن بعد از نصب برن تو محل نصب بازی Program Files (x86)\2K Games\Mafia II یه پوشه هست به اسم 3rd برید توش DirectX و PhysX نصب کنید مشکل حل میشه..

بعد میرسه مشکل دوم که همون سیاه بودن تصویر یا رفتن داخل و خارج شدن یا اصلا بعد اجرا اتفاقی نمیوفته برای این مشکل برید به این ادرس C:\Users\King-ßlack †\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves البته اسم king-black متغیره بستگی به اسم کامپیوترتون بعد فایل videoconfig رو با notepad وا کنید که به این عدد میرسید 1 0 0 1 768 1366 0 0 اون دوتا عدد 1 رو به صفر تغییر بدین که میشه 0 0 0 0 768 1366 00 بعد ذخیره کنید بازی اجرا کنید.
نکته 1 : بازی فول اسکرین اجرا نمیشه و دلیل نیومدنش همین بود
نکته 2: قسمت appdata تو کامپیوتر مخفی است باید قابلیت دیدن فایل های مخفی را فعال کنید
موفق باشید...

mehdimem
2016-05-29, 12:58
کسایی که مشکل اجرا مافیا رو دارن بعد از نصب برن تو محل نصب بازی Program Files (x86)\2K Games\Mafia II یه پوشه هست به اسم 3rd برید توش DirectX و PhysX نصب کنید مشکل حل میشه..

بعد میرسه مشکل دوم که همون سیاه بودن تصویر یا رفتن داخل و خارج شدن یا اصلا بعد اجرا اتفاقی نمیوفته برای این مشکل برید به این ادرس C:\Users\King-ßlack †\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves البته اسم king-black متغیره بستگی به اسم کامپیوترتون بعد فایل videoconfig رو با notepad وا کنید که به این عدد میرسید 1 0 0 1 768 1366 0 0 اون دوتا عدد 1 رو به صفر تغییر بدین که میشه 0 0 0 0 768 1366 00 بعد ذخیره کنید بازی اجرا کنید.
نکته 1 : بازی فول اسکرین اجرا نمیشه و دلیل نیومدنش همین بود
نکته 2: قسمت appdata تو کامپیوتر مخفی است باید قابلیت دیدن فایل های مخفی را فعال کنید
موفق باشید...


سلام ، من تمام این کارهارو انجام دادم ، ولی بازم یه صفحه ی سیاه میاد و از بازی می پره بیرون

KIA.h
2016-09-22, 11:13
سلام
سایه های بازی قاطی میشه چیکار کنم

OVERWATCH
2016-09-23, 00:24
سلام
سایه های بازی قاطی میشه چیکار کنم

درود

در بازی لگ وجود دارد ؟
ممکنه که سیستم شما توان پردازش لازم بازی را نداشته باشد
که بهتره توسط برنامه Speccy از مشخصات سیستم تان شات بدید .

در یک سایت آپدیت بازی رو دیدم اون رو نصب کنید ببینید مشکل برطرف میشود یا خیر



[Only registered and activated users can see links]=%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA+%D8%A8%D8%A7%D8% B2%DB%8C+%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7+2

hda1370
2017-02-14, 09:14
سلام
نمیدونم چرا تو the story هرکاری میکنم hard hit نمیزنه .اصلا کیلیک چپ کار نمیکنه برای ضزبه مشت ولی تو پچ جیمی وندتا عمل میکنه .
لطفا کمکم کنید

ALIGAHRAMANNEJAD
2017-04-20, 03:44
سلام خسته نباشیدمن بازی مافیا دو رو روی یه لب تاب نصب کردم از وقتی نصب کردم انواع اقسام ارور هارو داده همین ارور که گفتین رو هم داد ولی درست شد کرک هم کردم وقتی از ایکون روی دسکتاپ باز میکنم یه ارور میده از محل نصب بازی یه ارور میده ویندوزم ده هستش لطفا کمکم کنین وقتی از دسکتاپ باز میکنم ارئر ۱۷۰۶ میده و از پوشع یه ارور دیگه:(:(

Dark Knight
2017-04-20, 09:30
سلام خسته نباشیدمن بازی مافیا دو رو روی یه لب تاب نصب کردم از وقتی نصب کردم انواع اقسام ارور هارو داده همین ارور که گفتین رو هم داد ولی درست شد کرک هم کردم وقتی از ایکون روی دسکتاپ باز میکنم یه ارور میده از محل نصب بازی یه ارور میده ویندوزم ده هستش لطفا کمکم کنین وقتی از دسکتاپ باز میکنم ارئر ۱۷۰۶ میده و از پوشع یه ارور دیگه:(:(

سلام

عکس از ارور بزارید :-?

amir_198190
2017-05-06, 17:14
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
بازی رو تو ویندوز 10 نصب کردم ولی اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید.

S.H.E.I.K.H
2017-05-06, 18:23
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
بازی رو تو ویندوز 10 نصب کردم ولی اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید.

سلام بنده تا همين چند ماه پيش روي ويندوز 10 داشتمش و مشكلي هم نداشتم

شما يكبار بازي رو uninstall كنيد دوباره نصب كنيد
سپس حتما چك كنيد كرك شده باشه
نرم افزار هاي پيش نياز runtime ها رو نصب كنيد (شامل انواع ++C ها و directx ) -> لينكش تو سايت هست
درضمن اگه ارور خاصي ميده بگيد
يكبار هم run with compatibility رو بزنيد بذاريد رو ويندوز xp اگه نشد seven
روي سيستم ديگه هم مشكل داريد ؟ روي ويندوز هاي قبلي چطور؟

AMIR136
2017-07-21, 13:59
سلام با عرض خسته نباشید . من تازه ویندوز 8.1 رو نصب خودشم 64 بیتی بعدش بازی mafi 2 رو نصب کامل کردم ول وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ارور a problem caused the program to stop working correctly
. please close the program.
رو میاره . لطفا کمکم کنید خیلی ضد حاله واسم.:((:((:((

Ghosty
2017-07-21, 14:20
پست به صورت خودکار ادغام شده در 14:20



سلام با عرض خسته نباشید . من تازه ویندوز 8.1 رو نصب خودشم 64 بیتی بعدش بازی mafi 2 رو نصب کامل کردم ول وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ارور a problem caused the program to stop working correctly
. please close the program.
رو میاره . لطفا کمکم کنید خیلی ضد حاله واسم.:((:((:((

سلام
کرک زیر رو دانلود کنید و جایگزین فایل exe اصلی بازی کنید

MAFIA.2.V1.2.SKIDROW[[Only registered and activated users can see links]] ([Only registered and activated users can see links])

پسورد فایل


[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Simorq
2017-07-21, 16:18
سلام دوستان...
بازی مافیا 2 رو از یه منبع معتبر نسخه کامل و سالمش رو دانلود کردم و نصب کردم...
مشکل اصلی من مربوط میشه به کرک...که متاسفانه اجرا نمیشه بازی وقتی کلیک میکنم...وقتی روی آیکون توی صفحه دکستاپ مربوط به بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...
اما وقتی دقیقا روی همون ایکون داخل پوشه محل نصب بازی که درایو c هست کلیک میکنم اروری رو میده که عکسشو رو گذاشتم...چند تا کرک هم امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...
لطفا راهنمایی بکنید...کرک معروف skidrow هم جواب نداد


[Only registered and activated users can see links]


باید نسخه CODEX یا همون PLAZA را دانلود می کردید

sina darkknight
2019-06-09, 17:09
سلام خدمت شما عزیزان من بازی mafia2 رو بدون مشکل نصب کردم ولی در خود بازی وقتی می خوام روی high اجرا کنم خیلی لگ میزنه...... مشخصات سیستم/RAM .DDR2 .4GB/VGB...1GB.....GEFORCE210/CPU ..INTEL2.55 در ضمن گرافیکم ازDX11رو سابورت میکنه خواهشا زود جواب بدین.... با تشکر:((:((:((:-c