PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پیام های آزار دهنده SIM Toolkit



Mr. Ben
2016-04-13, 21:45
با سلام همین الان که گوشی رو گرفتم دستم هی تند تند برنامه sim toolkit بالا میاد و میگه پیام پیشواز بخر ، سیم کارتم ایرانسله و‌ گوشی هم p8 lite . با phone manager و 360 booster هم استفاده کردم ولی افاقه نکرد. از توی پس زمینه هم میبندمش ولی دوباره بالا میاد و همون پیامو میده . تو گزینه هاش یه دونه لغو داره ولی کار نمی کنه و هر چی میزنم روش ، هیچ اتفاقی نمیفته. یه گزینه end section هم داره ولی اونم کار نمیکنه.
چجوری درستش میشه ؟

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

YasserDivaR
2016-04-13, 21:47
با سلام همین الان که گوشی رو گرفتم دستم هی تند تند برنامه sim toolkit بالا میاد و میگه پیام پیشواز بخر ، سیم کارتم ایرانسله و‌ گوشی هم p8 lite . با phone manager و 360 booster هم استفاده کردم ولی افاقه نکرد. از توی پس زمینه هم میبندمش ولی دوباره بالا میاد و همون پیامو میده . تو گزینه هاش یه دونه لغو داره ولی کار نمی کنه و هر چی میزنم روش ، هیچ اتفاقی نمیفته. یه گزینه end section هم داره ولی اونم کار نمیکنه.
چجوری درستش میشه ؟

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

من گوشی رو روت کردم و توسط Super User حذف کردم
ایرانسل آزار بیشتری داره نسبت به همراه
ای کاش مدیریت شون آی دی تلگرام داشتن عرض ارادت خودم رو بهشون میرسوندم فقط بخاطر این ابزار ***** و کاملا ....

فقط با روت مشکل حل میشه ودیگر هیچ

Mr. Ben
2016-04-13, 21:49
من گوشی رو روت کردم و توسط Super User حذف کردم
ایرانسل آزار بیشتری داره نسبت به همراه
ای کاش مدیریت شون آی دی تلگرام داشتن عرض ارادت خودم رو بهشون میرسوندم فقط بخاطر این ابزار ***** و کاملا ....

فقط با روت مشکل حل میشه ودیگر هیچ
گوشی در حال حاضر روت شده با کینگ روت.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

YasserDivaR
2016-04-13, 23:27
گوشی در حال حاضر روت شده با کینگ روت.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

برنامه Super user رو اجرا کنید
روی آیکن سطل آشغال اون بالا کلیک کنید

پایین نوشته system aPPLICATION
اونجا برید و سیم تولکیت رو حذف کنید

اگه حذف نشد گوشی درست روت نشده یه بار دیگه روت کنید

Pr0m3en
2016-04-21, 13:16
درود
الان منم ایرانسل و همراه تو گوشیم دارم چنین مشکلی مدارم
شما میخوا این سیم بشکن یدونه بسته بازیابی خریداری کنید