PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مصرف حجم زیاد توسط آفیس 2016



sajjad10
2016-10-31, 21:47
سلام.آفیس 2016 یک نرم افزار داره به اسم Click to run که یک دفعه شروع میکنه به مصرف حجم و با Task Manager مجبورم غیر فعالش کنم.
برنامه رو تو فایروال قرار دادم اما بازم مصرف میکنه.
مشکل اینجاست وقتی سرویسش رو Disable میکنم آفیس باز نمیشه و ارور میده!مجبورم دوباره Startesh کنم.:|
چکار کنم؟
اگه راهی هست که آفیس 2016 رو به 2013 تبدیل کنیم بگین چون تو 2013 این مشکل نبود=))

FarshadBandari
2016-10-31, 22:14
سلام.آفیس 2016 یک نرم افزار داره به اسم Click to run که یک دفعه شروع میکنه به مصرف حجم و با Task Manager مجبورم غیر فعالش کنم.
برنامه رو تو فایروال قرار دادم اما بازم مصرف میکنه.
مشکل اینجاست وقتی سرویسش رو Disable میکنم آفیس باز نمیشه و ارور میده!مجبورم دوباره Startesh کنم.:|
چکار کنم؟
اگه راهی هست که آفیس 2016 رو به 2013 تبدیل کنیم بگین چون تو 2013 این مشکل نبود=))
اون فایل قصد آپدیت کردن آفیس رو داره
به راحتی میتونید آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنید تا دیگه دانلود نکنه
یکی از برنامه های آفیس رو باز کنید و برید به منوی account و از بخش office update گزینه disable updates رو انتخاب کنید