PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش فلش در my Computer



parker1
2017-01-23, 19:54
سلام دوستان من فلش رو به لب تاپ وصل میکنم در مای کامپیوتر نمایش نمیده ولی در disk management نشون میده میخوام از اونجا فرمت کنم یا کار دیگه بکنم ارور میدم در برنامه AOMEI Partition Assistant Technician هم امتاحان کردم یه ارور دیگه میده اسکرین شات ها رو میزارم لطفا راهنمایی کنید . باید بگم در کامپیوتر خانگی میاره . این مشکل هم زمانی به وجود اومد که برادرم برا پخش فیلم فلش رو زد به ستاپ باکس بعد اشتباهی زد فلشو فرمت کرد.

[Only registered and activated users can see links](1).png ([Only registered and activated users can see links])



[Only registered and activated users can see links](2).png ([Only registered and activated users can see links])

MrHosseinbor
2017-01-23, 21:00
سلام دوستان من فلش رو به لب تاپ وصل میکنم در مای کامپیوتر نمایش نمیده ولی در disk management نشون میده میخوام از اونجا فرمت کنم یا کار دیگه بکنم ارور میدم در برنامه AOMEI Partition Assistant Technician هم امتاحان کردم یه ارور دیگه میده اسکرین شات ها رو میزارم لطفا راهنمایی کنید . باید بگم در کامپیوتر خانگی میاره . این مشکل هم زمانی به وجود اومد که برادرم برا پخش فیلم فلش رو زد به ستاپ باکس بعد اشتباهی زد فلشو فرمت کرد.

[Only registered and activated users can see links](1).png ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links](2).png ([Only registered and activated users can see links])

دوست عزیز خطای دوم گفته کابل برق لپتاب وصل بشه بعدا عملیات انجام بشه و در مورد تصویر اول مطمن نیستم روش راست کلیک کنید گزینه Change drive letter and path رو بزنید و یک نام به درایو اختصاص بدید و دوباره عملیات فرمت رو انجام بدید

parker1
2017-01-23, 22:46
تشکر دوست عزیز من به برق زدم کامل شد با برنامه فرمت شد ولی باز تو manage نمی زاره تغییر بدم وقتی هم وصل میکنم صدا میده ولی باز نمیکنه ضمنا تو سیف مود هم امتحان کردم فرقی نکرد یعنی باز نمیکنه فلش رو تو مای کامپیوتر

ویرایش : دوست عزیز تشکر با برنامه تونستم نام درایوش رو تغییر بدم که درست شد و اومد

ویرایش : دوستان شرمنده باز همونطور شد ! دوباره وصل کردم نیومد ولی میتونم با برنامه روش کار کنم

parker1
2017-01-25, 23:47
سلام عذر میخوام تایپیک رو بالا میارم . اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم . ویندوزم 10 هست فقط فلش رو باز نمیکنه . نمیدونم هارد یا فلش دیگه رو باز میکنه و فلشم رو هم کامپیوتر دیگه باز میکنه !