PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبان گیری کامل از محتویات نرم افزار Xampp



yaser.s16
2017-05-23, 01:33
سلام ، دوستان یه سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی کنید .

من یک سایت ، روی لوکال هاست با نرم افزار Xampp در ویندوز خودم ایجاد کردم ، الان به دلیل مشکلی که واسه ویندوز ایجاد شده ، میخوام ویندوز رو مجددا نصب کنم ، ولی همونطور که میدونید ، با نصب ویندوز ، تمامی اطلاعات مربوط به سایتم که روی زمپ هست هم پاک میشه و باید کل زحماتی که روی سایت کشیده بودم رو از ابتدا انجام بدم .

سئوالم اینجاست که چه جوری میشه بصورت کامل ، از تمامی اطلاعات ( نظیر دیتابیس ها ، عکس ها ، فایل ها ، افزونه ها ، قالب ها ، نوشته ها ، دسته ها و ... ) بکاپ گرفت ؟ میخوام یه جوری باشه که وقتی این بکاپ رو برگردوندم ، دقیقا مثه قبل از نصب ویندوز ، سایت لوکالم بالا بیاد با همون اطلاعات و محتویات و هیچ تفاوتی با قبل از نصب ویندوز نداشته باشه .

اگه لطف کنید راهنمایی کنید ، خیلی ممنون میشم .

HosseinLotfi
2017-05-23, 01:46
سلام ، دوستان یه سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی کنید .

من یک سایت ، روی لوکال هاست با نرم افزار Xampp در ویندوز خودم ایجاد کردم ، الان به دلیل مشکلی که واسه ویندوز ایجاد شده ، میخوام ویندوز رو مجددا نصب کنم ، ولی همونطور که میدونید ، با نصب ویندوز ، تمامی اطلاعات مربوط به سایتم که روی زمپ هست هم پاک میشه و باید کل زحماتی که روی سایت کشیده بودم رو از ابتدا انجام بدم .

سئوالم اینجاست که چه جوری میشه بصورت کامل ، از تمامی اطلاعات ( نظیر دیتابیس ها ، عکس ها ، فایل ها ، افزونه ها ، قالب ها ، نوشته ها ، دسته ها و ... ) بکاپ گرفت ؟ میخوام یه جوری باشه که وقتی این بکاپ رو برگردوندم ، دقیقا مثه قبل از نصب ویندوز ، سایت لوکالم بالا بیاد با همون اطلاعات و محتویات و هیچ تفاوتی با قبل از نصب ویندوز نداشته باشه .

اگه لطف کنید راهنمایی کنید ، خیلی ممنون میشم .

اگه ویندوز رو آپگرید کنید هیچ اطلاعاتی پاک نمیشه

yaser.s16
2017-05-23, 01:59
اگه ویندوز رو آپگرید کنید هیچ اطلاعاتی پاک نمیشه

مشکلش جدیه و باید کامل عوضش کنم ، واسه موردی که خواستم ، راهی وجود نداره یعنی ؟

mahwaz
2017-05-23, 09:01
سلام ، دوستان یه سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی کنید .

من یک سایت ، روی لوکال هاست با نرم افزار Xampp در ویندوز خودم ایجاد کردم ، الان به دلیل مشکلی که واسه ویندوز ایجاد شده ، میخوام ویندوز رو مجددا نصب کنم ، ولی همونطور که میدونید ، با نصب ویندوز ، تمامی اطلاعات مربوط به سایتم که روی زمپ هست هم پاک میشه و باید کل زحماتی که روی سایت کشیده بودم رو از ابتدا انجام بدم .

سئوالم اینجاست که چه جوری میشه بصورت کامل ، از تمامی اطلاعات ( نظیر دیتابیس ها ، عکس ها ، فایل ها ، افزونه ها ، قالب ها ، نوشته ها ، دسته ها و ... ) بکاپ گرفت ؟ میخوام یه جوری باشه که وقتی این بکاپ رو برگردوندم ، دقیقا مثه قبل از نصب ویندوز ، سایت لوکالم بالا بیاد با همون اطلاعات و محتویات و هیچ تفاوتی با قبل از نصب ویندوز نداشته باشه .

اگه لطف کنید راهنمایی کنید ، خیلی ممنون میشم .

سلام،
شما از خود پوشه xampp (محلی که نصب کردین) پشتیبان تهیه کنید. همین کافیه! این پوشه شامل htdocs (همون www یا public_html) و دیتابیس mysql میشه. خود فایل database رو به یاد ندارم کجا ذخیره‌اش می‌کنه ولی میدونم توی پوشه خودش هست. اگه بگردید میشه راحت پیداش کرد.

عکس‌ها، فایل‌ها، دانلودها و آپلودها، قالب‌ها و موارد مشابه در پوشه htdocs (همون www یا public_html) ذخیره میشن که به صورت پیش‌فرض فکر کنم مسیر زیر باشه:
C:\xampp\htdocs
اگه مسیر نصب رو قبلاً تغییر دادین باید در محلی که نصب کردین دنبالش بگردین.

نوشته‌ها، دسته‌ها، تگ‌ها، تنظیمات و موارد مشابه توی دیتابیس ذخیره میشن که آدرس دقیق فایلش حفظم نیست و الان با جستجویی که توی اینترنت زدم مسیر زیر رو پیداکردم:
C:\xampp\mysql\data
اگه مسیر نصب رو قبلاً تغییر دادین باید در محلی که نصب کردین دنبالش بگردین.

مواردی مثل افزونه‌ها و ... قسمتی از اطلاعاتشون در دیتابیس ذخیره میشن و قسمتی هم در پوشه htdocs. بنابراین شما با تهیه پشتیبان از اون دو پوشه که در بالا ذکر کردم از همه چیز خودتون پشتیبان تهیه کردین. فقط باید احتیاط کنید که چیزی از قلم نیفته و فایل‌ها به درستی و کامل کپی شده باشن.

[Only registered and activated users can see links]

yaser.s16
2017-05-23, 14:47
سلام،
شما از خود پوشه xampp (محلی که نصب کردین) پشتیبان تهیه کنید. همین کافیه! این پوشه شامل htdocs (همون www یا public_html) و دیتابیس mysql میشه. خود فایل database رو به یاد ندارم کجا ذخیره‌اش می‌کنه ولی میدونم توی پوشه خودش هست. اگه بگردید میشه راحت پیداش کرد.

عکس‌ها، فایل‌ها، دانلودها و آپلودها، قالب‌ها و موارد مشابه در پوشه htdocs (همون www یا public_html) ذخیره میشن که به صورت پیش‌فرض فکر کنم مسیر زیر باشه:
C:\xampp\htdocs
اگه مسیر نصب رو قبلاً تغییر دادین باید در محلی که نصب کردین دنبالش بگردین.

نوشته‌ها، دسته‌ها، تگ‌ها، تنظیمات و موارد مشابه توی دیتابیس ذخیره میشن که آدرس دقیق فایلش حفظم نیست و الان با جستجویی که توی اینترنت زدم مسیر زیر رو پیداکردم:
C:\xampp\mysql\data
اگه مسیر نصب رو قبلاً تغییر دادین باید در محلی که نصب کردین دنبالش بگردین.

مواردی مثل افزونه‌ها و ... قسمتی از اطلاعاتشون در دیتابیس ذخیره میشن و قسمتی هم در پوشه htdocs. بنابراین شما با تهیه پشتیبان از اون دو پوشه که در بالا ذکر کردم از همه چیز خودتون پشتیبان تهیه کردین. فقط باید احتیاط کنید که چیزی از قلم نیفته و فایل‌ها به درستی و کامل کپی شده باشن.

[Only registered and activated users can see links]

خیلی ممنون ، جامع و عالی توضیح دادید ، فقط یه سئوال داشتم و اون اینکه اگه طبق فرمایش شما ، از پوشه های مذکور کپی بگیرم و در یک درایو دیگه نگهداری کنم ، آیا بعد از نصب مجدد ویندوز و به دنبال اون ، نصب مجدد Xampp ، تنها کاری که باید بکنم ، اینه که پوشه های کپی شده رو با پوشه های جدید جایگزین کنم ؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام داد ؟

ضمنا وقتی این جا به جایی صورت بگیره ، دیگه نیازی به ساخت دیتابیس و ... هم نیست و سایت رو میتونم با همون آدرس قبلی بالا بیارم ؟

Hyacinth
2017-05-23, 15:59
خیلی ممنون ، جامع و عالی توضیح دادید ، فقط یه سئوال داشتم و اون اینکه اگه طبق فرمایش شما ، از پوشه های مذکور کپی بگیرم و در یک درایو دیگه نگهداری کنم ، آیا بعد از نصب مجدد ویندوز و به دنبال اون ، نصب مجدد Xampp ، تنها کاری که باید بکنم ، اینه که پوشه های کپی شده رو با پوشه های جدید جایگزین کنم ؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام داد ؟

ضمنا وقتی این جا به جایی صورت بگیره ، دیگه نیازی به ساخت دیتابیس و ... هم نیست و سایت رو میتونم با همون آدرس قبلی بالا بیارم ؟
جواب همه ی سؤالات شما بله است. پوشه ی بکاپ گرفته شده رو اگر بعد از نصب XAMP با پوشه ی اصلی برنامه ی نصب شده جایگزین کنید همه چیز به حالت قبل بر می گرده. البته من خودم موافق این کار نیستم و این روشی که دوستمون برای این کار گفتند رو نمی پسندم. امّا چرا؟ علّتش رو در زیر توضیح داده ام.

ببینید جز این نیست که همه ی اطلاعات سایت شما با هر چیزی که داره و نداره یا توی پوشه ی htdocs به صورت فایل ذخیره میشن و یا در دیتابیس ذخیره میشن. بنابراین کافیه که شما از این دو تا پشتیبان تهیه کنید. یعنی اوّلا از پوشه ی htdocs یک کپی بگیرید. و ثانیا وارد localhost/phpmyadmin بشید و یک بکاپ از کل دیتابیستون تهیه کنید. حالا فایل بکاپ دیتا بیس و پوشه ی کپی شده ی htdocs رو توی هر سیستم دیگه ای هم میتونید ببرید. کافیه پوشه ی htdocs رو جایگزین کنید و بکاپ دیتابیس رو هم restore کنید. کل سایت شما با همه ی جزئیاتش روی اون سیستم پیاده میشه.
حالا این که از کل پوشه ی XAMPP کپی بگیرید یک مقدار ناشیانه هستش چون از فایل های خود نرم افزار XAMPP هم بکاپ گرفته میشه!!! حالا شما فرض کنید می خواهید ورژن جدید تری از XAMPP رو روی سیستم نصب کنید. خب اینجوری که نمیتونید فایل های ورژن قدیمی تر رو جایگزین فایل های ورژن جدید تر بکنید! این کار درست و اصولی نیست. راه منطقی تر و اصولی تر و درست تر این است که از دیتابیس و از پوشه ی htdocs بکاپ تهیه کنید.
موفّق و پیروز باشید

yaser.s16
2017-05-23, 16:20
جواب همه ی سؤالات شما بله است. پوشه ی بکاپ گرفته شده رو اگر بعد از نصب XAMP با پوشه ی اصلی برنامه ی نصب شده جایگزین کنید همه چیز به حالت قبل بر می گرده. البته من خودم موافق این کار نیستم و این روشی که دوستمون برای این کار گفتند رو نمی پسندم. امّا چرا؟ علّتش رو در زیر توضیح داده ام.

ممنون از شما ، بله خودم هم این روشی که شما فرمودید رو بیشتر میپسندم ، ولی وقتی دوست عزیزمون گفتن ، گفتم شاید راه دیگه ای نداره .


کافیه که شما از این دو تا پشتیبان تهیه کنید. یعنی اوّلا از پوشه ی htdocs یک کپی بگیرید.

کپی گرفتم و در پوشه ی دیگه ریختم .


وارد localhost/phpmyadmin بشید و یک بکاپ از کل دیتابیستون تهیه کنید. حالا فایل بکاپ دیتا بیس و پوشه ی کپی شده ی htdocs رو توی هر سیستم دیگه ای هم میتونید ببرید. کافیه پوشه ی htdocs رو جایگزین کنید و بکاپ دیتابیس رو هم restore کنید. کل سایت شما با همه ی جزئیاتش روی اون سیستم پیاده میشه.

فقط راجع به اینکاری که گفتید ، میشه بفرمایید چه جوری میشه از کل دیتابیس در لوکال ، بکاپ گرفت ؟ و چه جوری میشه همه ی این بکاپ ها رو بعد از نصب مجدد ویندوز و Xampp ، ریستور کرد ؟ و یک سئوال دیگه اینکه آیا با این روشی که گفتید ، اگه چندتا سایت هم روی لوکال داشته باشیم ، از همش بکاپ گرفته میشه و میشه همشون رو ریستور کرد ؟

yaser.s16
2017-05-23, 18:54
دوستان باید هرچه سریعتر ویندوز رو عوض کنم ، اگه ممکنه درخصوص بکاپ کامل از کل دیتابیس راهنمایی کنید ؛ ضمنا ورژن Xampp نصب شده روی سیستمم ، 1.8.2 هست .

Hyacinth
2017-05-23, 20:02
فقط راجع به اینکاری که گفتید ، میشه بفرمایید چه جوری میشه از کل دیتابیس در لوکال ، بکاپ گرفت ؟ و چه جوری میشه همه ی این بکاپ ها رو بعد از نصب مجدد ویندوز و Xampp ، ریستور کرد ؟ و یک سئوال دیگه اینکه آیا با این روشی که گفتید ، اگه چندتا سایت هم روی لوکال داشته باشیم ، از همش بکاپ گرفته میشه و میشه همشون رو ریستور کرد ؟
quote=yaser.s16;901431]دوستان باید هرچه سریعتر ویندوز رو عوض کنم ، اگه ممکنه درخصوص بکاپ کامل از کل دیتابیس راهنمایی کنید ؛ ضمنا ورژن Xampp نصب شده روی سیستمم ، 1.8.2 هست .[/quote]

عزیز من چون خودم XAMPP روی سیستمم نصب ندارم اسکرین شات های آموزش زیر رو از روی یک هاست واقعی براتون قرار میدم.
ضمنا در جواب اون سؤالتون باید بگم که شما میتونید انتخاب کنید که از چه دیتابیس هایی بکاپ گرفته بشه. اگر از همه ی دیتابیس ها بکاپ بگیرید، از اطلاعات همه ی سایت های شما بکاپ گرفته میشه لکن اگر فقط از دیتابیس یا دیتابیس های یک سایت خاص بکاپ بگیرید، فقط از اطلاعات همون سایت بکاپ گرفته میشه.

1. در صفحه ی اصلی phpMyAdmin وارد بخش Export بشید مطابق تصویر زیر
[Only registered and activated users can see links]
2. روی گزینه ی custom کلیک کنید. مطابق تصویر زیر به شما لیستی رو نشون میده که میتونید دیتابیس هایی که میخواید از اونا بکاپ بگیرید رو انتخاب کنید. (برای انتخاب چند مورد دکمه ی Shift رو نگه دارید) البته در اسکرین شات زیر من در سایت خودم یک دیتا بیس بیشتر ندارم لذا در لیست تصویر زیر فقط یک گزینه می بینید.
[Only registered and activated users can see links]
3. بقیه ی تنظیمات رو تغییر ندهید و در پایین صفحه روی دکمه ی Go کلیک کنید. یک فایل با پسوند sql به شما میده که این همون فایل بکاپ شماست که باید نگهداریش کنید.
4. برای باز گردانی فایل بکاپ در همان صفحه ی اصلی وارد بخش Import بشوید و فایل بکاپتون رو بهش بدید تا بازگردانی کنه.
[Only registered and activated users can see links]

ویرایش: تصاویر اصلاح شد

[Only registered and activated users can see links]

yaser.s16
2017-05-23, 20:28
عزیز من چون خودم XAMPP روی سیستمم نصب ندارم اسکرین شات های آموزش زیر رو از روی یک هاست واقعی براتون قرار میدم.
ضمنا در جواب اون سؤالتون باید بگم که شما میتونید انتخاب کنید که از چه دیتابیس هایی بکاپ گرفته بشه. اگر از همه ی دیتابیس ها بکاپ بگیرید، از اطلاعات همه ی سایت های شما بکاپ گرفته میشه لکن اگر فقط از دیتابیس یا دیتابیس های یک سایت خاص بکاپ بگیرید، فقط از اطلاعات همون سایت بکاپ گرفته میشه.

1. در صفحه ی اصلی phpMyAdmin وارد بخش Export بشید مطابق تصویر زیر
[Only registered and activated users can see links]
2. روی گزینه ی custom کلیک کنید. مطابق تصویر زیر به شما لیستی رو نشون میده که میتونید دیتابیس هایی که میخواید از اونا بکاپ بگیرید رو انتخاب کنید. (برای انتخاب چند مورد دکمه ی Shift رو نگه دارید) البته در اسکرین شات زیر من در سایت خودم یک دیتا بیس بیشتر ندارم لذا در لیست تصویر زیر فقط یک گزینه می بینید.
[Only registered and activated users can see links]
3. بقیه ی تنظیمات رو تغییر ندهید و در پایین صفحه روی دکمه ی Go کلیک کنید. یک فایل با پسوند sql به شما میده که این همون فایل بکاپ شماست که باید نگهداریش کنید.
4. برای باز گردانی فایل بکاپ در همان صفحه ی اصلی وارد بخش Import بشوید و فایل بکاپتون رو بهش بدید تا بازگردانی کنه.
[Only registered and activated users can see links]

ویرایش: تصاویر اصلاح شد

[Only registered and activated users can see links]

خیلی خیلی ممنون ، خیلی کمکم کردید . شمام موفق باشید . یا علی .

mahwaz
2017-05-24, 21:50
جواب همه ی سؤالات شما بله است. پوشه ی بکاپ گرفته شده رو اگر بعد از نصب XAMP با پوشه ی اصلی برنامه ی نصب شده جایگزین کنید همه چیز به حالت قبل بر می گرده. البته من خودم موافق این کار نیستم و این روشی که دوستمون برای این کار گفتند رو نمی پسندم. امّا چرا؟ علّتش رو در زیر توضیح داده ام.
موفّق و پیروز باشید
سلام،
ممنون جناب سلطانی‌فر که توضیحات رو موقعی که نبودم به دوستمون دادین. منظور من از کپی گرفتن کل پوشه به خاطر بازگردوندن کل پوشه نبود، بلکه بعداُ موقع برگردوندن فایل‌ها از اون اون دوتا پوشه‌ی htdocs و mysql\data فقط فایل‌های لازم توی مسیر نصب جدید کپی بشن و برای راحتی کار گفته بودم (هر چند در ادامه اشاره کرده بودم که فقط این دوتا پوشه کافی هستن برای بازگردوندن اطلاعات) که ظاهراً بد توضیح داده بودم و سوء تفاهم پیش اومده بود. باز هم متشکرم :)


ممنون از شما ، بله خودم هم این روشی که شما فرمودید رو بیشتر میپسندم ، ولی وقتی دوست عزیزمون گفتن ، گفتم شاید راه دیگه ای نداره .

سلام،
ببخشید آقا یاسر، فکر نمی‌کردم سوء تفاهم بشه توی کپی پوشه (چون در ادامه از پوشه‌های دیتابیس و فایل‌ها اسم برده بودم). نباید اونجوری می‌نوشتم. من وقتی بخوام از همچین برنامه‌ای (یا مثلاً دیتای کاربر فایرفاکس) کپی تهیه کنم کل پوشه رو کپی می‌گیرم و بعد فقط اطلاعاتی که نیاز دارم رو بعداً از پوشه استخراج می‌کنم. این کار دلایل زیادی داره که دوتا از مهم‌ترین‌هاشون این‌ها هستن:

1- اگه بعداً به هر دلیلی نسخه جدید فایلی که تهیه کرده بودم رو نپذیرفت! به راحتی با نصب نسخه قدیمی و کپی پوشه قدیمی اطلاعات رو به شکل دیگه‌ای استخراج می‌کنم که با نسخه جدید سازگاری داشته باشه.
2- با کپی کل پوشه مطمئن هستم که کل فایل‌های درون اون پوشه رو کپی گرفتم و نیازی نیست مقایسه کنم کدوم فایل رو کپی گرفتم و کدوم رو نه. بنابراین تیو فایل‌ها چیزی از قلم نمیفته. فقط باید حواسم به پوشه‌ی مادر باشه که درست کپی شده باشه. طبیعتاً بعد از برگردوندن اطلاعات کل پوشه رو پاک می‌کنم.

یک نکته‌ی اضافه هم خدمتتون عرض کنم که هیچ‌وقت به Export نکنید. من یک بار اینطوری گزیده شدم (البته شانس آوردم سایت تست خودم بود و مربوط به کسی نبود) :D همیشه بعد از Export از سایت یک بار کلیه جدول‌ها رو نگاه کنید یا در صورت امکان تست کنید چون ممکنه به دلایل مختلف مثلاً کم بودن زمان اجرای دستورات SQL در پایگاه داده دستور Export کامل عمل نکنه (اتفاقی که برای من پیش اومد و بعد از حدود ۲ ماه تلاش فهمیدم کلیه پشتیبان‌هایی که می‌گرفتم ناقص بودن و فقط تا چند ثانیه - فکر کنم 20 ثانیه - Export عمل می‌کرد و بعد می‌زد که با موفقیت تمام شد! در حالی که اینطور نبود). جالب‌تر اینجاست که خود سرویس هاستینگ هم وقتی فایل backup هفتگی تهیه می‌کرد نسخه‌های پشتیبان دارای بانک اطلاعاتی ناقص بودن (نسخه‌های روزانه و ماهانه و سالانه رو دیگه تست نکردم، همه سر و ته یک کرباسن)!!! برای همین همیشه از حداقل یک روش اضافه‌تر که تست شده باشه هم پشتیبان بگیرید. برای نمونه من MySQLdumper ([Only registered and activated users can see links]) رو برای نمونه مثال می‌زنم. نمونه‌های زیادی توی اینترنت هستن که می‌تونید ازشون استفاده کنید.

خدا رو شکر که مشکلتون حل شده.
[Only registered and activated users can see links]

Hyacinth
2017-05-24, 23:59
یک نکته‌ی اضافه هم خدمتتون عرض کنم که هیچ‌وقت به Export نکنید. من یک بار اینطوری گزیده شدم (البته شانس آوردم سایت تست خودم بود و مربوط به کسی نبود) همیشه بعد از Export از سایت یک بار کلیه جدول‌ها رو نگاه کنید یا در صورت امکان تست کنید چون ممکنه به دلایل مختلف مثلاً کم بودن زمان اجرای دستورات SQL در پایگاه داده دستور Export کامل عمل نکنه (اتفاقی که برای من پیش اومد و بعد از حدود ۲ ماه تلاش فهمیدم کلیه پشتیبان‌هایی که می‌گرفتم ناقص بودن و فقط تا چند ثانیه - فکر کنم 20 ثانیه - Export عمل می‌کرد و بعد می‌زد که با موفقیت تمام شد! در حالی که اینطور نبود). جالب‌تر اینجاست که خود سرویس هاستینگ هم وقتی فایل backup هفتگی تهیه می‌کرد نسخه‌های پشتیبان دارای بانک اطلاعاتی ناقص بودن (نسخه‌های روزانه و ماهانه و سالانه رو دیگه تست نکردم، همه سر و ته یک کرباسن)!!!
سلام و درود،
خب عزیز شما وقتی که برای بکاپ گرفتن از اطلاعات دیتابیس، از کل پوشه ی دیتابیس با همه ی فایل هاش بکاپ می گیرید، اونوقت مشکلاتی نظیر عدم سازگاری ورژن ها و... به وجود میاد (در هر برنامه ای که روی سیستم نصب شده اگر فایل های برنامه رو جایگزین کنید حتی اگر ورژن ها کاملا مشابه باشند هم ممکنه مشکلاتی به وجود بیاد چون ممکنه یکسری فایل هایی باشند که هنگام نصب نرم افزار، محتویاتشون بر اساس مشخصات سیستم و شرایط خاصی که در اون پلتفرم برقرار هست تولید بشه و فایل مخصوص همون پلتفرم تولید بشه که با کپی کردن فایل روی پلتفرم جدید ناسازگاری به وجود میاد. البته تأکید میکنم که احتمال به وجود اومدن چنین ناسازگاری هایی هست نه این که همیشه لزوما این ناسازگاری ها به وجود بیاد و ممکنه در بسیاری از موارد این ناسازگاری ها دیده نشه. ولی اگر ورژن ها هم تفاوت داشته باشند دیگه احتمال ناسازگاری خیلی بالا میره! چون فایل های دو ورژن مختلف از یک برنامه میتونن خیلی با هم متفاوت باشن) همه ی این ها رو گفتم تا این رو بگم که وقتی برای بکاپ گرفتن از اطلاعات دیتابیس ها، از کل فایل های نرم افزار MySQL بکاپ میگیرید، فایل های خود نرم افزار MySQL هم بکاپ گرفته میشن و این ممکنه ناسازگاری به وجود بیاره. که شما برای حل این مشکل به یکباره از کل پوشه ی XAMPP بکاپ می گیرید تا اگر هم ناسازگاری ای به وجود اومد بتونید برطرفش کنید. ولی اگر فقط از اطلاعات دیتابیس به صورت sql بکاپ بگیرید، دیگه احتمال ناسازگاری وجود نداره چون همه ی ورژن های MySQL زبان sql رو می فهمند و کاملا با اون سازگاری دارند و میتونن دیتابیس ها و جدول ها و رکورد ها و... ی داخل فایل sql رو ایمپورت کنن و هیچ ناسازگاری ای بین دو ورژن مختلف نمیتونه به وجود بیاد.
البته مسئله ی باگ داشتن برنامه ها مسئله ای هست که همیشه و در همه جا ممکنه باهاش مواجه بشید. مثلا همین موردی که خودتون گفتید. برنامه ای که پشتیبان باهاش تهیه میشه اگر باگ داشته باشه ممکنه مشکل آفرینی بکنه و احیانا عملیات Export رو به صورت ناقص انجام بده. ولی احتمال وجود باگ اون هم در چنین قسمتی از برنامه ها خیلی کم هست و تازه اون هم سریع در ورژن های بعدی برطرف میشه. دیگه این مورد احتمالا از بدشانسی شما بوده که در اون ورژن خاص از برنامه که شما استفاده می کردید در قسمت Export باگ وجود داشته و بکاپ کامل گرفته نشده. اما در هر حال چند تا بکاپ گرفتن با چند برنامه ی مختلف مطابق فرمایش شما برای احتیاط و رفع مشکلات و باگ های احتمالی کار کاملا عقلانی ای هست و ضرری هم نداره. من هم بابت این توصیه ی شما تشکر می کنم.
در مجموع مطابق توضیحاتی که ارائه کردم و همینطور مطابق دلایل دیگری که در این جا مجال گفتنش نیست، به نظر بنده بکاپ به صورت فایل sql گرفتن بسیار منطقی تر و اصولی تر هست. البته شما هم قطعا به عنوان یک فرد با تجربه و متخصص صاحب نظر هستید و روش شما هم برای بنده کاملا محترم هست.
ببخشید قلم فرسایی کردم! فکر نمی کنم نیازی باشه که بحث رو ادامه بدیم چون مشکل دوستمون که حل شده و ما هم که تقریباً توافق نظر داریم :).
پس با یک آرزوی موفقیت و سر بلندی دائمی برای شما برادر بزرگوار و همه ی دوستان انجمن سخن رو کوتاه میکنم! یا علی

yaser.s16
2017-05-27, 16:36
سلام و درود،


سلام مجدد به دو دوست عزیز و بزرگوار که بنده رو راهنمایی کردید ، جناب سلطانی فر عزیز ، بنده طبق فرمایش شما ، از دیتابیس پشتیبان گرفتم و بعدش ویندوز رو عوض کردم و امروز زمپ رو نصب کردم و پوشه htdocs رو با پوشه جدید جایگزین کردم و درنهایت خواستم ، از گزینه ایمپورت ، دیتابیسی که اکسپورت کرده بودم رو درون ریزی کنم ، ولی متأسفانه نمیدونم چرا خطا داد !

اسکرین شات خطا رو ضمیمه کردم ، ممنون میشم بررسی کنید و بنده رو راهنمایی بفرمایید . ( لازم به توضیحه که واسه اکسپورت ، دقیقا به روشی که گفته بودید ، عمل کردم )

[Only registered and activated users can see links]

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

Hyacinth
2017-05-27, 20:16
سلام مجدد به دو دوست عزیز و بزرگوار که بنده رو راهنمایی کردید ، جناب سلطانی فر عزیز ، بنده طبق فرمایش شما ، از دیتابیس پشتیبان گرفتم و بعدش ویندوز رو عوض کردم و امروز زمپ رو نصب کردم و پوشه htdocs رو با پوشه جدید جایگزین کردم و درنهایت خواستم ، از گزینه ایمپورت ، دیتابیسی که اکسپورت کرده بودم رو درون ریزی کنم ، ولی متأسفانه نمیدونم چرا خطا داد !

اسکرین شات خطا رو ضمیمه کردم ، ممنون میشم بررسی کنید و بنده رو راهنمایی بفرمایید . ( لازم به توضیحه که واسه اکسپورت ، دقیقا به روشی که گفته بودید ، عمل کردم )

عزیز شما احیاناً قبلا یک بار این بکاپ رو ایمپورت نکردید که این بار دفعه ی دومی باشه؟ یکم در مورد این ارور توضیح میدم. این ارور داره میگه که دو رکورد مختلف از جدول، نمیتونن id یکسان داشته باشن. حالا میخواد رکوردی رو با آیدی 1 توی جدول ذخیره کنه که مشاهده شده قبلا رکوردی با این آیدی توی جدول ذخیره شده! شما احتمالا قبلا یکبار بکاپ رو برگردوندید. چون اگر بر نگردونده بودید اصلا جدول cds موجود نبود چه برسه به این که یک رکورد با آیدی 1 هم توش ذخیره شده باشه.
بررسی کنید که اگر دیتابیس های سایت کامل ایمپورت شدن که مشکل حله. ولی اگر کامل ایمپورت نشدن حذفشون کنید و دوباره ایمپورت رو انجام بدین.
امیدوارم مشکلتون حل بشه
[Only registered and activated users can see links]

ویرایش:
اگر فکر می کنید لازم هست و اطلاعات دیتابیستون هم اطلاعات خصوصی نیست میتونید فایل بکاپ رو برای من آپلود بکنید تا من خودم یکبار تست و بررسی و... انجام بدم. اگر صلاح دونستید در خدمتتون هستیم.
[Only registered and activated users can see links]

yaser.s16
2017-05-27, 22:10
عزیز شما احیاناً قبلا یک بار این بکاپ رو ایمپورت نکردید که این بار دفعه ی دومی باشه؟

خیر بنده وقتی واسه اولین بار خواستم ، دیتابیس رو ایمپورت کنم ، این ارور رو بهم داد .


یکم در مورد این ارور توضیح میدم. این ارور داره میگه که دو رکورد مختلف از جدول، نمیتونن id یکسان داشته باشن. حالا میخواد رکوردی رو با آیدی 1 توی جدول ذخیره کنه که مشاهده شده قبلا رکوردی با این آیدی توی جدول ذخیره شده! شما احتمالا قبلا یکبار بکاپ رو برگردوندید. چون اگر بر نگردونده بودید اصلا جدول cds موجود نبود چه برسه به این که یک رکورد با آیدی 1 هم توش ذخیره شده باشه.

بنده طبق گفته ی شما ، واسه اکسپورت ، از صفحه اصلی اقدام کردم و از کل دیتابیس ها بکاپ گرفتم ، و الان دارم مشاهده میکنم ، که یه دیتابیس به نام test در خود زمپ بصورت پیش فرض وجود داره و طبق گفته ی شما ، از اونجاکه حتما این test در اکسپورت هم وجود داشته باعث خطا شده ، البته خداروشکر ، چون بصورت تکی هم از دیتابیس ها خروجی گرفته بودم ، بصورت تکی ایمپورت کردم و این سری خداروشکر جواب داد .

حالا دو سئوال دارم که لطف میکنید اگه جواب بدید .

1- چجوری میشه اون دیتابیس پیش فرض test رو پاک کرد که بتونم همون فایل کلی دیتابیس رو ایمپورت کنم ؟

2- بنده وقتی بصورت تکی هم عمل ایمپورت رو انجام دادم ، عمل ایمپورت با موفقیت انجام شد ، ولی وقتی خواستم با همون آدرس قبلی سایت لوکالم رو بالا بیارم ، ارور
Error establishing a database connectionرو داد !

yaser.s16
2017-05-28, 17:36
دوستان ، کسی نمیتونه راهنمایی کنه ، هرکاری کردم ارور میده

Error establishing a database connection

کاری نمیشه کرد ؟

Hyacinth
2017-05-28, 22:33
نده طبق گفته ی شما ، واسه اکسپورت ، از صفحه اصلی اقدام کردم و از کل دیتابیس ها بکاپ گرفتم ، و الان دارم مشاهده میکنم ، که یه دیتابیس به نام test در خود زمپ بصورت پیش فرض وجود داره و طبق گفته ی شما ، از اونجاکه حتما این test در اکسپورت هم وجود داشته باعث خطا شده ، البته خداروشکر ، چون بصورت تکی هم از دیتابیس ها خروجی گرفته بودم ، بصورت تکی ایمپورت کردم و این سری خداروشکر جواب داد .

حالا دو سئوال دارم که لطف میکنید اگه جواب بدید .

1- چجوری میشه اون دیتابیس پیش فرض test رو پاک کرد که بتونم همون فایل کلی دیتابیس رو ایمپورت کنم ؟

2- بنده وقتی بصورت تکی هم عمل ایمپورت رو انجام دادم ، عمل ایمپورت با موفقیت انجام شد ، ولی وقتی خواستم با همون آدرس قبلی سایت لوکالم رو بالا بیارم ، ارور
Error establishing a database connection

رو داد !

عزیز عذر خواهی میکنم بابت پاسخ گویی دیر چون دسترسی دائم به نت نداشتم و نمیتونستم جواب کامل بدم لذا طول کشید

عزیز من یک مطلبی رو متأسفانه فراموش کردم توی پست های قبلی بگم اون هم مسئله ی یوزر های دیتابیس هست. دلیلش هم این بود که من مدت ها بود با زمپ کار نکرده بودم و روی هاست واقعی براتون مطلب رو توضیح دادم. الان خودم هم XAMPP رو نصب کردم.
ببینید هر برنامه ای به کمک یک یوزر نیم و پسورد به دیتابیس کانکت میشه. حالا شما اطلاعات رو بازیابی کردید امّا برنامه ی سایت دیگه نمیتونه با یوزر نیم و پسورد قبلی به دیتا بیس وصل بشه چون من فراموش کردم بکاپ گرفتن از یوزر ها رو برای شما توضیح بدم تا یوزر های دیتابیس قبلی هم روی دیتابیس جدید restore بشن. البته مشکل مشکل جدی ای نیست و حالا باید خودتون یک یوزر جدید ایجاد کنید و در تنظیمات سایت به اون معرفیش کنید تا بتونه به دیتابیس کانکت بشه و یا این که یوزر جدید رو با همون نام کاربری و کلمه ی عبور قبلی ایجاد کنید تا دیگه نیازی نباشه تنظیمات سایت رو ویرایش کنید. (البته در اصل بکاپ گرفتن از یوزر ها هم کار درستی نیست چون توی هاست واقعی شما نمیتونید این کار رو بکنید و کار درست تر همین هست که یوزر جدید ایجاد کنید ولی به هر حال من قبلا باید در این مورد توضیح میدادم که خاطرم نبود و از این بابت عذر خواهی می کنم.)
برای ایجاد یوزر جدید در صفحه ی اصلی localhost/phpmyadmin مطابق تصاویر زیر وارد قسمت user accounts بشید و روی add user account کلیک کنید و بعد در ادامه در قسمت Global Privilages تیک Check ALL رو فعال کنید و سایر تنظیمات رو تغییر ندید و روی Go کلیک کنید. اینطوری یوزر جدید ساخته میشه. حالا اگر یوزر رو با نام کاربری و کلمه ی عبور یوزر قبلی بسازید (نام کاربری و کلمه ی عبور قبلی توی فایل کانفیگ سایت شما موجود هست) دیگه نیازی به هیچکاری ندارید ولی اگر با نام کاربری و کلمه ی عبور جدید بسازید، باید در فایل کانفیگ نام کاربری و رمز جدید رو جایگزین کنید.

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

ضمنا در خصوص ارور قبلی باید بگم که شما باید فقط از دیتابیس های سایت های خودتون بکاپ بگیرید. در برنامه ی XAMPP شما چون با دسترسی root به دیتابیس وصل میشین، دیتابیس های داخلی و امنیتی خود MySQL رو هم برای شما نشون میده. ولی در هاست واقعی فقط دیتابیس های سایت خودتون رو میبینید. لذا الان که در XAMPP بکاپ میگیرید باید فقط از دیتابیس های سایت خودتون بکاپ بگیرید و از دیتابیس هایی مثل phpmyadmin و test و ... بکاپ نگیرید تا با این ارور ها مواجه نشید. ضمن این که این ارور ها مهم هم نیستند و شما میتونید ignore شون کنید.

باز هم بابت پاسخ گویی دیر عذر خواهی میکنم چون دسترسی به نت مهیا نبود

اگر در خصوص بکاپ گرفتن از یوزر ها هم توضیحاتی خواستید در خدمت هستیم اگرچه که همین کار ساختن یوزر جدید بهتر هست (چون مثلا شما اگر بخواید سایتتون رو از روی XAMPP به یک هاست واقعی منتقل کنید بکاپ گرفتن از یوزر ها و ریستور کردنش ممکن نیست و باید یوزر جدید ایجاد کنید. لذا در این جا هم بهتر هست همون کار رو انجام بدید)
[Only registered and activated users can see links]