PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یوزر وپسورد نامشخص کالی لینوکس نصب شده بر روی فلش



hosainmahmoudi
2018-07-08, 13:18
سلام خدمت همه ی کاربران سایت سافت 98
من سیستم کالی رو روی فلش نصب کردم به این دلیل که روی لب تابم ویندوز 10 بود و نمیخواستم اطلعاتم حذف بشه و نصبش هم موفقیت آمیز بود ولی وقتی از طریق بوت به لینوکس میرفتم یوزر و پسورد خودش تشکیل داده بود در حالی که من همچین کاری نکردمه الان چه جوری باید یوزر و پسورد رو درست کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir28.ns
2018-07-08, 13:45
سلام خدمت همه ی کاربران سایت سافت 98
من سیستم کالی رو روی فلش نصب کردم به این دلیل که روی لب تابم ویندوز 10 بود و نمیخواستم اطلعاتم حذف بشه و نصبش هم موفقیت آمیز بود ولی وقتی از طریق بوت به لینوکس میرفتم یوزر و پسورد خودش تشکیل داده بود در حالی که من همچین کاری نکردمه الان چه جوری باید یوزر و پسورد رو درست کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست گرامی شما گنو/لینوکس کالی رو روی فلش نصب نکردی بلکه همون iso رو روی فلش رایت کردی. خیلی از سایت‌ها به رایت کردن ios لینوکس روی فلش میگن نصب کردن. و اگه فلش رو بوت کنی و کالی رو بالا بیاری بعد یه برنامه نصب کنی میبینی که بعد از ری استارت دوباره اون برنامه نیست چون که در اصل اون فلش liveه. درضمن شما میتونید کنار ویندوز ۱۰ نصبش کنید و اطلاعاتون از بین نره(فقط باید یه کمی دانش پارتیشن بندی در بعضی مواقع بلد بود). درضمن یوزر نیم کالی تون root و پسورد اون toor است. البته راه‌هایی هم وجود داره که بتونین گنو/لینوکس رو مثل هارد روی فلش نصب کنید.

hosainmahmoudi
2018-07-08, 18:51
دوست گرامی شما گنو/لینوکس کالی رو روی فلش نصب نکردی بلکه همون iso رو روی فلش رایت کردی. خیلی از سایت‌ها به رایت کردن ios لینوکس روی فلش میگن نصب کردن. و اگه فلش رو بوت کنی و کالی رو بالا بیاری بعد یه برنامه نصب کنی میبینی که بعد از ری استارت دوباره اون برنامه نیست چون که در اصل اون فلش liveه. درضمن شما میتونید کنار ویندوز ۱۰ نصبش کنید و اطلاعاتون از بین نره(فقط باید یه کمی دانش پارتیشن بندی در بعضی مواقع بلد بود). درضمن یوزر نیم کالی تون root و پسورد اون toor است. البته راه‌هایی هم وجود داره که بتونین گنو/لینوکس رو مثل هارد روی فلش نصب کنید.
دوست عزیز رو حالت لایو باید بیاری بالا اما روی isoنصبش نکردمه در حالت گنو / کالی نصبه و کنار ویندوز 10 که میگین نصب کنم میشه تو ضیح بدین چون تو همین پارتیشن بندی مشکل دارم قبلا یه بار همین کار رو کردم کل هاردم فرمت شد

amir28.ns
2018-07-10, 20:27
دوست عزیز رو حالت لایو باید بیاری بالا اما روی isoنصبش نکردمه در حالت گنو / کالی نصبه و کنار ویندوز 10 که میگین نصب کنم میشه تو ضیح بدین چون تو همین پارتیشن بندی مشکل دارم قبلا یه بار همین کار رو کردم کل هاردم فرمت شد
لطفا یه اسکرین شات از disk management خودتون قرار بدین.

hosainmahmoudi
2018-07-17, 18:07
دوست عزیز درست شد ولی چشم میذارم
<a href="[Only registered and activated users can see links]" target="_blank"><img src="[Only registered and activated users can see links]" border="0" alt="آپلود عکس" /></a>
تو این سایت عکسشو آپلود کردم میتونی بری ببینی

amir28.ns
2018-07-22, 11:15
دوست عزیز درست شد ولی چشم میذارم
<a href="[Only registered and activated users can see links]" target="_blank"><img src="[Only registered and activated users can see links]" border="0" alt="آپلود عکس" /></a>
تو این سایت عکسشو آپلود کردم میتونی بری ببینی������
شرمنده ولی قادر به مشاهده نیستم :-?

G A L A X Y
2018-07-22, 13:22
شرمنده ولی قادر به مشاهده نیستم :-?

این دوستمون کد عکس رو بد قرار دادن

[Only registered and activated users can see links]

amir28.ns
2018-07-23, 23:11
این دوستمون کد عکس رو بد قرار دادن

[Only registered and activated users can see links]
میدونم ولی لینک [Only registered and activated users can see links] باز نمی‌شه