سلام
بنده اخیرا میخواستم ویندوز سیتم رو تعویض کنم که متوجه شدم هاردم کلا شناسایی نمیشه ، موقع نصب ویندوز میگه هیچ هاردی یا پارتیشنی یافت نشد . اومد داخل سی ام دی دستور diskpart رو اجرا کردم بعد از طریق list disk هم دیدم خالیه کلا و هیچ هاردی رو برام نشون نمیده . جالب اینجاس که الان روی همین هاردم ویندوز قبلی کار میکنه پارتیشن هم داره درایو هام هستن و کار میکنن ولی داخل همین ویندوزی که روی همین هاردم نصب کردم خود هارد رو نمیاره ! جالبه برام که الان که هاردی شناسایی نمیشه پس ویندوز از کجا ارجرا میشه
داخل بایوس هم چک کردم داخل بایوس هارد رو دو مدل نشون میده ريا، مدل بوت ویندوز که وتی میزنم روش ویندوزم بالا میاد کامپیوتر بدون مشکل کار میکنه (ولی داخل ویندوز میگه هیچ هاردی ندارم) یه مدل هم اسم خود همون هارد رو خالی نوشته که وقتی میزنم روش هیچی نمیشه باز وارد بایوس میشه ویندوز بالا نمیاد .
داخل ویندوز از قسمت disk management درایو های سیستم رو نشون میده ولی روشون یدونه ضرب در قرمز هست که هیچ کاری نمیشه کرد نه میشه تبدیل کرد نه آفلاین و .... کلا خطا میده با این که هراد آنلاین هست و دارم کار میکنم با سیتم این خطا رو میده موقع هر کاری برای تبدیل هارد به حالت های مختلف the operation is not allowed on a disk that is offline
موندم چیکار کنم ! هارد سالم هست ویندوز بدون مشکل بالا میاد درایو ها کرا میکنن ، ولی نمیتونم ویندوز بزنم .
البته یه چیزی رو هم بگم کنار این ویندوز من یدونه لینوکس هم نصب کرده بودم که بعدا حذف کردم کلا ، فکر کنم به اون ارتباط داشته باشه .
من کلا سیستم عامل لینوکس رو از رو سیستم پاک کردم حتی داخل بوت قبل از بالا اومدن کامپیوتر هم دیگه نشون نمیده که لینوکس بالا بیاد یا ویندوز مستقیم ویندوز بالا میاد !
به نظرتون مشکل از کجاس ؟