صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: آموزش نرم افزار Multimedia Builder ( قوانین در پست اول مطالعه شود )

  1. #1
    وضعیت
    آفلاین
    W a v e آواتار ها
    همیار ماندگار
    نام اصلی
    Arash
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    سنه دژ
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Google Chrome
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    نوشته ها
    1,386
    تشکر
    12,569
    تشکر شده 25,580 در 1,394 پست

    پیش فرض آموزش نرم افزار Multimedia Builder ( قوانین در پست اول مطالعه شود )




    نرم افزار Multimedia Builder ، یک نرم افزار چند رسانه ای است که توانایی ایجاد نرم افزار های مالتی مدیا و گرافیکی را دارد. هم اکنون بسیاری از شرکت ها برای ساخت اتوران و نرم افزار های چند رسانه ، از این نرم افزار قدرتمند استفاده می کنند.آخرین ورژن این برنامه ، 4.9.8.13 می باشد.

    در این تاپیک ، اگر هرگونه مشکل و یا آموزش و گذاشتن پروژه و یا هرچیزی دیگری را دارید ، می توانید در این تاپیک بگذارید .

    برای دانلود آموزش ، می توانید از
    توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید
    استفاده نمایید.


    رفع مشکل باز شدن MMB رو در ویندوز 8 و 8.1 رو در زیر می توانید ببینید:

    برای مشاهده این قسمت به روی دکمه تشکر کلیک کنید ( در صورت عدم مشاهده F5 بزنید )


    قوانین این تاپیک:

    1- از ارسال اسپم به شدت خودداری نمایید.
    2- در صورت گذاشتن پروژه های MMB ، اون رو در یک فایل ZIP بگذارید و پسورد اون هم soft98.ir باشه . در غیر اینصورت پست شما به بدون تذکر توسط مدیران حذف خواهد شد.
    3- پست اول زود به زود بروز می شود و مهمترین آموزش ها و بهترین پروژه ها در تاپیک اول گذاشته می شود ، پس پیشنهاد می شود که پست اول را به خوبی مطالعه کنید و سپس اقدام به ارسال مطلب بکنید.

    ویرایش توسط Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ : 2014-08-13 در ساعت 14:46 دلیل: نشانه گذاری

  2. 179 کاربر از این پست تشکر کرده اند

    نمایش دادن / پنهان کردن لیست تشکر ها

    A0631,abbasa,abdosaheb,ahooesmaeili1816,Ahwaz Hackerz,alborz222,ali bafghi,Ali-005,ali65509,aliemami,alihojaty,alimohammadi71,alimoradi945,Alirezacrack,ali_s2,AMIN SAFAARI,Amir SV,amir7519,amn110234,andy2,anishtan32,araku,arash.ahmadi,arashtaher,architectp,arshiya 78,asoya,Ƈɑρɨȶɑlį$Ƭ,Babak-mb,babak.khoshjan,bahargoli,barbod24,BBBBA,bizak,boxs,clikone,darckob,darkman2008,dieeeee,dis_card,Dj_Milad,dot,𝓞𝓿𝒆𝓻𝓦𝓸𝓵𝒇,ehsan0611,eniac45mp,epaaeiz,eqeep,eragon2,erf@n,erfanq,Farid.N,gorad,Goudarz,greatiran,h.shaygany,hamds89,hamidr1224,hamid_pp,hasanbaba,hatefi58,heatso,helpme,hesamr7,hhermes,hidemanplus,hootan09,Hoshack,hossien89,HvP,i m a n,ieman,ilmah,iman20124,James123,jevad1ra,jimshin,john lewis,KAC.MM,kahhali,kalor,KAMAL_TITANIUM,kamrann,leilim,M α H D i,m.reza7339,m2sd,mahdi2967,mahdiasadpoor,mahditofighi,malal,mamajid,mammad12,mansour40,maxim206,maxmya,mehr65,mehremood,meisamsma,mh.zainia,mhdrahbar93,miladgozali,miladon,Milan,mj3a,mn135353,moeen2012,moeen99,Mohamad.A,mohammad1382,mohammadhosein2080,mohandesbehrang,mohandroid,monta1,mosakbb,mr.abdolian,mrdaniala,Mrfardin,mrkiarash,mrt69,msz59,multisms,mz_amir,M_I_S,ncbabak,niceboy2,NIMA TAK,omid0063,Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ,Ӎ Ǣ Ħ Ɖ Ī,pardisgrap,Parsa 91,payam1380,payam313,peyman.6889,pisces63,player4869,Pourshirzadi,reza0051,rezaamiran,rs2013,s5360,Saeed Psh,saeed659,saeedalami,saeedb73,saeid71,saeid_he,saiedmoradi,sajad123456,SAMAViYAN,SarbazeVatan,sasanx22,sat1336,sattar1,setarh,shakiba2211,shark,sina_spirit,Sini98,sobhanhadidi,sokot,Special,tahmasbing.c,Tanhanevis,tbag1355,tehran sol,tomcat14ea,TRACKER,Ultrapro,محمدرضا علیمردانی,ملیسا رضایی,نیکناز,zahraheydari,zahraw

  3. #2
    وضعیت
    آفلاین
    W a v e آواتار ها
    همیار ماندگار
    نام اصلی
    Arash
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    سنه دژ
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Google Chrome
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    نوشته ها
    1,386
    تشکر
    12,569
    تشکر شده 25,580 در 1,394 پست

    پیش فرض



    پروژه نصب نرم افزار های انتخابی کاربر


    سلام. در بعضی از اتوران ها و Installer ها ، می بینید که در صفحه اصلیشون برای نصب نرم افزار های داخل دیسک ، چند تا تیک وجود داره که کاربر می تونه با انتخاب و یا انتخاب نکردن اون تیک ها ، مشخص کنه که چه نرم افزاری نصب بشه و چه نرم افزاری نصب نشه.

    برای این کار ، بنده در همین مبحث پروژه ای رو با مولتی مدیا بیلدر ایجاد کردم که به طور کامل ، نحوه عملکردش رو توضیح می دم.
    ( برای این کار از جناب Zapata ، ناظم انجمن به صورت کتبی اجازه گرفتم)

    برای نحوه تنظیم گزینه ها و همچنین ، نحوه عملکرد این پروژه قسمت زیر رو ببینید:
    برای مشاهده این قسمت به روی دکمه تشکر کلیک کنید ( در صورت عدم مشاهده F5 بزنید )





  4. 114 کاربر از این پست تشکر کرده اند

    نمایش دادن / پنهان کردن لیست تشکر ها


  5. #3
    وضعیت
    آفلاین
    Babak-mb آواتار ها
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Google Chrome
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    مدل تلفن همراه 
    iphone 6S
    نوشته ها
    70
    تشکر
    358
    تشکر شده 75 در 30 پست

    پیش فرض

    با درود
    من ویندوز 7 دارم.64 بیت سرویس پک 1
    نرم افزار رو اجرا میکنم و فایل NEW که میزنم و عکس رو وارد میکنم هیچی نشون نمیده.پریویو Preview که میزنم نشون میده اما وقتی میخوام دکمه ها رو بذارم هیچی دیده نمیشه که بخوام دکمه ها رو سر جاش بذارم
    چه باید کرد
    ممنون

  6. 8 کاربر از این پست تشکر کرده اند


  7. #4
    وضعیت
    آفلاین
    helpme آواتار ها
    کاربر اخراجی
    نام اصلی
    محمدرضا
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    گنبدهای فیروزه ای
    سیستم عامل 
    Windows 7 x64
    مرورگر 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    نوشته ها
    1,813
    تشکر
    2,326
    تشکر شده 1,688 در 792 پست

    پیش فرض

    با درود
    من ویندوز 7 دارم.64 بیت سرویس پک 1
    نرم افزار رو اجرا میکنم و فایل NEW که میزنم و عکس رو وارد میکنم هیچی نشون نمیده.پریویو Preview که میزنم نشون میده اما وقتی میخوام دکمه ها رو بذارم هیچی دیده نمیشه که بخوام دکمه ها رو سر جاش بذارم
    چه باید کرد
    ممنون
    دوست عزیز روی MMB کلیک راست کن و بعد properties را انتخاب کن.در تب compatibility گزینه disable visual theme را علامت دار کن

  8. 9 کاربر از این پست تشکر کرده اند


  9. #5
    وضعیت
    آفلاین
    Babak-mb آواتار ها
    عضو ثابت
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Google Chrome
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    مدل تلفن همراه 
    iphone 6S
    نوشته ها
    70
    تشکر
    358
    تشکر شده 75 در 30 پست

    پیش فرض

    دوست عزیز روی MMB کلیک راست کن و بعد properties را انتخاب کن.در تب compatibility گزینه disable visual theme را علامت دار کن
    با سپاس.مشکل حل شد.جالبه برام هیچ جا نمیدونن داستان چیه.من 10 دقیقه نشد اینجا مطرح کردم و پاسخ دریافت کردم و دقیقا درست هم میفرمایید.میدونم فقط دکمه تشکر رو زد.با معذرت ولی باید عنوان کنم که ممنونم که به این سرعت پاسخ گویی شد و مشکلم در کمترین زمان حل شد.

  10. 8 کاربر از این پست تشکر کرده اند


  11. #6
    وضعیت
    آفلاین
    helpme آواتار ها
    کاربر اخراجی
    نام اصلی
    محمدرضا
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    گنبدهای فیروزه ای
    سیستم عامل 
    Windows 7 x64
    مرورگر 
    Mozilla Firefox
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    نوشته ها
    1,813
    تشکر
    2,326
    تشکر شده 1,688 در 792 پست

    پیش فرض

    با سپاس.مشکل حل شد.جالبه برام هیچ جا نمیدونن داستان چیه.من 10 دقیقه نشد اینجا مطرح کردم و پاسخ دریافت کردم و دقیقا درست هم میفرمایید.میدونم فقط دکمه تشکر رو زد.با معذرت ولی باید عنوان کنم که ممنونم که به این سرعت پاسخ گویی شد و مشکلم در کمترین زمان حل شد.
    اشکالی نداره دوست عزیز
    این انجمن ب همین صورت ساخته شده ک مشکلات کابران مطرح و حل بشه.و خوشحالم ک تونستم مشکلتون را حل کنم

  12. 7 کاربر از این پست تشکر کرده اند


  13. #7
    وضعیت
    آفلاین
    sina_spirit آواتار ها
    عضو ثابت
    نام اصلی
    sina
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    ra6ht
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    بیلد 
    v1903Build 18362
    مرورگر 
    Google Chrome
    مدل تلفن همراه 
    Huawei
    نوشته ها
    348
    تشکر
    452
    تشکر شده 159 در 103 پست

    پیش فرض



    نمایش متن


    من مشکلم اینه وقتی میرم داخل برنامه اصلا پنجره کهداخل عکس مشخصه رو نمیاره
    ویرایش توسط BLACKY : 2015-11-26 در ساعت 14:27 دلیل: از فونت سایز بالا استفاده نکنید

  14. 5 کاربر از این پست تشکر کرده اند


  15. #8
    وضعیت
    آفلاین
    W a v e آواتار ها
    همیار ماندگار
    نام اصلی
    Arash
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    سنه دژ
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Google Chrome
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    نوشته ها
    1,386
    تشکر
    12,569
    تشکر شده 25,580 در 1,394 پست

    پیش فرض

    من مشکلم اینه وقتی میرم داخل برنامه اصلا پنجره کهداخل عکس مشخصه رو نمیاره
    با آموزش پست اول مشکلتون حل میشه

  16. 5 کاربر از این پست تشکر کرده اند


  17. #9
    وضعیت
    آفلاین
    mrp68 آواتار ها
    عضو ثابت
    نام اصلی
    MRP
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    Pordanjan
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Microsoft Edge
    آنتی ویروس 
    ESET Security
    نوشته ها
    328
    تشکر
    271
    تشکر شده 276 در 145 پست

    پیش فرض

    سلام

    داخل برنامه یه فایل فلش وارد کردم حالا میخوام وقتی رو فایل فلش کلیلک کردم وراد صفحه دوم بشه. چکار کنم؟

    با هاتاسپوت انجام میدم نمیشه. هات اشپوت فایل فلش رو میپوشونه و فایل فلش دیده نمیشه.

  18. کاربر زیر از پست مفید mrp68 تشکر کرده است .


  19. #10
    وضعیت
    آفلاین
    W a v e آواتار ها
    همیار ماندگار
    نام اصلی
    Arash
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    محل سکونت
    سنه دژ
    سیستم عامل 
    Windows 10 x64
    مرورگر 
    Google Chrome
    آنتی ویروس 
    Kaspersky
    نوشته ها
    1,386
    تشکر
    12,569
    تشکر شده 25,580 در 1,394 پست

    پیش فرض

    سلام

    داخل برنامه یه فایل فلش وارد کردم حالا میخوام وقتی رو فایل فلش کلیلک کردم وراد صفحه دوم بشه. چکار کنم؟

    با هاتاسپوت انجام میدم نمیشه. هات اشپوت فایل فلش رو میپوشونه و فایل فلش دیده نمیشه.
    سلام

    باید توی فایل فلشتون از فرمان fscommand برای برقراری ارتباط با MMB استفاده کنید. مثلا یه ابجکت تو فلش درست میکنید و این فرمان زیر رو بهش میدید:

    کد:
    fscommand("mmb","NextPage()");
    و مثال های دیگه:

    کد:
    Example of usage of fscommand command in Flash movie:
    // this example will fill the Time$ variable from the Flash variable
    fscommand("mmb","Time$ =" + MMBCurTimeFull);
     
    // this example will call the LoadText MMB command and fill the DirStr text object in MMB
    fscommand("mmb","LoadText(\"DirStr\",\""+ DirString +"\")");
     
    // this example will go to next MMB page
    fscommand("mmb","NextPage()");
     
    // this example will go to a defined MMB page - in this case "Page 2"
    fscommand("mmb","Page(\"Page 2\")");
     
    // this example will run an external mbd file (and jump to "Page 1" of this mbd) from the source folder where the application.exe is located
    fscommand("mmb","RunMBD(\"<SrcDir>\\test_1.mbd\",\"Page 1\")");

  20. 6 کاربر از این پست تشکر کرده اند


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^ بازگشت به بالا