سلام
متاسفانه تا زمان انتشار این تاپیک هیچ بانک امریکایی حاضر به دادن خدمات به ایرانی های عزیز نشد در صورتی که تونستم متقاعدشون کنم یا اگر یکروزی تحریم ها از کشورمون برداشته شد من اموزش معتبر ترین بانک هارو براتون میزارم و این تاپیک رو اپدیت میکنم
اما امروز میخوام bancoreرو در این زمینه بهتون معرفی کنم که به رایگان میتونید ویزا کارت مجازی بگیرید برای تایید هویتتون هم نیازی به ارسال مدارک نیست البته اگرم میخواستین نمیتونستید چون شما کانادایی نیستید مثل من این اموزش ویزا کارته دوستانی که پاسپورت دارن و ایرانی هستن ولی تبعه ی کشوری جز ایران میتوننن اونو اسکن و برای سایت بفرستن تا حساب بانکی نیز دریافت کنند ((پاسپورت ایرانی خود را ابدا اسکن و ارسال نکنید))
خواهشا بدون اجازه کپی برداری روش و یا مطلب نکنید ممنون میشم به مدیران انجمن یا من قبل از اینکار اطلاع بدید و کسب اجازه کنید نه از شما پولی دریافت میشه نه اکانتتون مسدود میشه و نه پستو مقامی میخواهیم خواهشا لطفا کپی برداری نکنید دیگه با وجدان خودتون دوست عزیزم
اما میریم سراغ اموزش بدون پاسپورت و هیچ گونه مدارکی
ابتدا وارد سایت زیر برای افتتاح حساب شده
و طبق تصاویر عمل میکنیم
نمایش متن
بعد از تماس و شنیدن صدای بوق 4 رقم رو وارد کنید این ها pinشما هستند و طبق تصویر بالا بجای pinبرای ورود به حساب کاربری خود وارد کنید شماره ای که با شما تماس میگیره به این شکل هست
+4550 00 00 00
یادتونه اموزش ساخت مشخصات جعلی و خارجی رو داده بود ما نیاز به مشخصات اتباع کاندایی داریم که با ورود به لینک زیر و طبق تصویر میتونیم دریافت کنیم
موفق باشید اگر سوالی بود در خدمتمنمایش متن
خوب بعد از وارد کردن پین و شماره و گذاشتن کشور روی کانادا وارد صفحه ی زیر میشیم که فقط کافیه مشخصاتی از قبیل نام و نام خانوادگسو ادرس و شهر را وارد کنید این جان دسترسی به کشور به هیچ وجه امکان نداره و این بانک به اتباع امریکایی اجازه ی ساخت اکانت نمیده خخخخ همینشو دوست دارم
مشخصات رو وارد میکنیم در اینجا تک تک مراحل واقعی بود و اکانت از پیش ساخته نبود و هم با شماره ی 707 و هم با پیش شماره 201 موفق به دریافت این ویزا کارت شدم چک کردن بقیه ی پیش شماره ها با شما
مشخصات رو وارد میکنیم ((در اینجا من همون مشخصات جعلی رو برای مثال وارد میکنم تا متوجه شوید هرکدوم مال چه بخشیه البته به جز نام و نام خانوادگی))
و این هم اخرین صفحه تبریک میگوییم ویزا کارت مجازی شما ساخته شد از همین حالا میتونید برای ثبت نام تست vps و یا ثبت نام در سایت هایی مثل امازون که جعلی بودن یا واقعی بودن کارت رو چک میکنند اقدام کنید
دوستانی که در مرحله ی زنگ خوردن شمارشون موندن و تلفنشون تماسی دریافت نکرد این احتمال وجود داره اپراتورتون بعضی شماره هارو به عنوان اسپم مسدود کرده باشه برای حل این مشکل میتونید با اموزشی که در مورد گرفتن شمارهتوجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشیددادم وارد اکانت گوگلتون شید و از ادرس زیر با شماره ی سند هابیتون شماره ی google voice ی بگیرید که هیچ شماره ای رو در بلک لیستش جز شماره های اضطراری مثلا 911 و ... قرار نداده
توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید
من برای کار با شماره ی گوگل voiceاز اپلیکیشن mo+ که نیازی به داشتن شماره ی امریکا برای تایید نداره و هرکسی به سادگی میتونه ازش استفاده کنه بهره میبرم ,بعد از ورود به اپلیکیشن no numberرو بزنید و و ارد اکانت گوگلتون شید همین
ممنون از امیر جان و همه ی کسانی که به نوعی حمایت کننده برای انتشار این پست بودند حتی شما