سلام دوستان ، خسته نباشید
من میخوام یه تابلو برای مغازه آب انار فروشی طراحی کنم ، میشه لطف کنید نمونه کارهایی که خوب هستن رو اینجا بزارید ؟ با تشکر
سلام دوستان ، خسته نباشید
من میخوام یه تابلو برای مغازه آب انار فروشی طراحی کنم ، میشه لطف کنید نمونه کارهایی که خوب هستن رو اینجا بزارید ؟ با تشکر
درودبرشمانوشته اصلی توسط Lifer
توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید
توي اينترنت ميتونيد سرچ كنيد ...
دوستان ، ببخشید من بازم سوال میپرسم ، ولی ممنون میشم نظرتون رو راجب به این طرح بگید و بگید که چجوری میتونم بهترش کنم؟ مثلا رنگ متن و فونت رو چیکار کنم؟
نمایش متن
پست به صورت خودکار ادغام شده در 18:46
میشه در مورد سوالم دومم هم یه نظری بدید با تشکرنوشته اصلی توسط CIA.HAT
و سرچ کردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم متاسفانه
والا من زياد توي زمينه طراحي تخصص ندارم دوستاني كه تجربه دارند بايد نظر بدند ...نوشته اصلی توسط Lifer
اما براي رنگ فونت ، اگر از سايت خاصي دانلود كرديد ، توي عكس اصلي ،رنگبندي پيشفرض مناسب هست براي متنها . اگر بدون متن بوده هم كه بايد دوستان نظر بدند ...
درودنوشته اصلی توسط Lifer
به نظر میاد تو فتوشاپ حرفه ای نیستین !
بهتره بدین یه فتوشاپیست حرفه ای براتون درست کنه
ولی اگر دوس دارین خودتون انجام بدین پیشنهاد بنده اینه که از این سایت کمک بگیری و الگو ها رو هم از گوگل تهیه کنی! بنده خودم از این سایت چند سال پیش استفاده کردم عالیه
در ضمن ایده با خودتون هس که میخوای تو اون منطقه از شهرتون چه تابلوی سردر مغازه باشه ! به نظر بنده هر شهری با هم فرق دارن
کد:http://www.iphotoshop.ir/
دوستان ، ببخشید دوباره مزاحم میشم ، به نظرتون برای طراحی تابلو ، چه فونتی مناسبه ؟ و مثلا برای تابلویی با ابعاد 3*3 متر که باید متنش کاملا خونده بشه از دور ، چه فونتی با چه اندازه ای مناسبه ؟ ممنون میشم یه فونت خوب با مشخصات خوب بهم معرفی کنید ، با تشکر![]()