ویرایش توسط Moslem : 2018-10-25 در ساعت 18:26
***boy***,abdozak,absharezo,adel sh,ali bomrang,alimontazeran,AliNiceBoy,amir ehsan,amir.7,Animate,apkandroid6,architect-farzam,arya2000c,ARYO-2016,atmosfer98,Bagheri4380,BLACKLIST,Chaternet,CleVeR,Click4u,CYBER EH,D E E P B L U E,d.a,Daredevil,deafmorteza,digital2016,don diego,epaaeiz,Ershadhnl,esmail61,farbod4235,GhasemSalehii,G̲a̲m̲e̲ ̲O̲v̲e̲r̲,hegmatane,Hesam Odin,Hyacinth,imanhemati,james45554sfgFDFS,KAC.MM,khalbaze,Laser,loral,lovelybia2,l_SAVALAN_l,Magix,Mahdi72,Mahya62,MASOUD,Mey34m,missdr2019,mohamadalsayed979,mohammad9mm,Moslem,mrtj,mvm49,Nadela,NIGHT'S KING,Nimadarkseid,NorthPole,OVERWATCH,امیرجعفری,حسین اشرفی,Parsa11,ranjimaleki,RECTOR,rh_1363,ROCKY,S-A-H-S-I-Y-E-T,S.QASEMI,saeedir,SalaR,SAMAViYAN,SarbazeVatan,sat_italia,SHOSHA,sina_spirit,sirshahab,Supernova,temp2018,thefatedefeater,TRACKER,WITCHER,x1x2,Y A S,yasharlp98,YasserDivaR,Younes_kolahkaj,zfilter,_abc_,_N_G_H_
نه درایور های مربوط به لن رو نداره. و باید یا درایورش از سایت سازنده مادبرد دانلود کنید. و یا مثلا از برنامه iobir driver booster استفاده کنید.نوشته اصلی توسط mohammad9mm
توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید
ویرایش توسط WITCHER : 2019-09-04 در ساعت 13:16 دلیل : کوتاهسازی نقل قول ( حذف تصویر )
درایور wifi نصبه ولی lan نه باید از قبل دانلود کرده باشیننوشته اصلی توسط mohammad9mm
ویرایش توسط WITCHER : 2019-09-04 در ساعت 13:16 دلیل : کوتاهسازی نقل قول ( حذف تصویر )
حالا کدوم درایور شبکه نصب کنم برای این مدل کارت (ویندوز لایت دیگه هم هست که بهتر از این باشه)نوشته اصلی توسط fla15
سلام من قبلا این ویندوز مورد ست قرار دادم همه چیش برام عالی بود تنها مشکلش این بود که عدم نمایش آیکون های ویندوز در تسکبار نظیر sound و اینترنت.نوشته اصلی توسط CARDINAL
حالا روشی یا راهی هست بشه درستشون کرد
ویرایش توسط WITCHER : 2019-09-04 در ساعت 13:15 دلیل : ادغام پست های متوالی
گفتم که باید با توجه به مادبردت بری سایتش و درایور مخصوصش رو دانلود کنی. من از کجا مدل مادبردت رو بدونم؟ برنامه cpu z نسخه پرتابلش رو بگیر، توی قسمت mainboard می تونی مدل مادربردت رو بفهمی. یا پنجره+R بزن بعد تایپ کن dxdiag و اینتر بزن، جلوی system model مدل مادربردت رو نوشته . بعد اسم کامل مادربرد رو توی نت سرچ می کنی ،میری سایتش، بعد مثلا روی گزینه support یا driver یه همچین چیزی باید بزنی و آخرین نسخه درایور لن (Ethernet) رو دانلود کنی.نوشته اصلی توسط mohammad9mm
درود اساتید
بنده این ویندوز رو قراره دانلود کنم ایا ارزش نصب رو داره>؟
Windows 10 Pro (x64) 1903 Lite Build 10.0.18362.387
با این مشخصات:
کد:Release Information: File Size: 1,3 GB Compression: ESD Architecture: 64bit Build: 1903 18362.387 September 2019 Language: English-ID Auto Activated Integrated: Microsoft .NET Framework 3.5 All Microsoft Visual C++ 7zip 19.00 StarItBack++ 2.8.9 UXThemePatcher Icon by porcelain Skin by Void and blossom Keep: Windows Update Windows Store IE11 WMP Paint Photo Viewer Calculator Snipping Tools Legacy Components – Direct Play All Keyboard Bluetooth Printing And More Removed: All Windows Bloatware Apps Windows Firewall Windows Defender Windows Backup Windows Recovery System Restore System Reset System Guard Superfetch Cortana Adobe Flash Player Remote Dekstop And More Tweaks: Registry Tweaks Explorer Tweaks System Tweaks And More Optimizedنمایش متن
در ضمن میشه از طریق بوت نصبش کرد ؟
سلامنوشته اصلی توسط S.QASEMI
با توجه به اعمال دستکاری در این ویندوز و امکانات بسیار محدود ، توصیه میکنم از نسخه های مشابه رسمی استفاده کنید :توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید
به اطلاعاتی که سازنده iso منتشر کرده مراجعه کنید اما اصولا نباید از این بابت مشکلی داشته باشه .نوشته اصلی توسط S.QASEMI
بر اساس تجربه ام از نصب و کار با این مدل ویندوزهای دستکاری شده میگم: این نسخه ایی که تو گذاشتی عالیه شبیه اینو ، من بهنوشته اصلی توسط S.QASEMI
توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشیدتوجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید، نصبش کردم ، همه چی اوکی هست ! فقط و فقط یه چیز ازاردهنده اس، بخش ریستورپوینت ویندوز وجود نداره در اغلب این ویندوزها و حذف شده، با نبودن ویندوز فایروال و فلش پلیر و .... میشه کنار اومد، ولی من نتوستم با نبودن این بخش کنار بیام! چون عادت به نصب و حذف نرم افزارهای زیادی دارم و این بخش خیلی لازمه برام!
در کل ، برای استفاده طولانی مدت، برای یکی مثل من ، بدرد نخورد! امیدوارم برای تو بدرد بخوره!
Windows 10 Pro RS6 v1903 Build 18362.30 May Update Lite Clean x32-x64
تغییرات و برنامه ها حذف شده را می توانید در ویدیو زیر ببنید
نمایش متن
تصاویری از محیط ویندوز
نمایش متن
پیش نیاز های ویندوز
نمایش متن
توجه این پیش نیاز ها برای اجرای بازی و نرم افزار نیاز هستن
Microsoft Visual C++ Runtime
DirectX 9
اين ويندوز داراي پخش کننده عکس نمي باشد و بهترين پخش کننده جايگزين
این ویندوز دارای آنتی ویروس نمی باشد و دارای فایروال است بهترین
برای سیسنم ضعیف E5ET
بهترین برای سیستم های متوسط به بالا
ویرایش توسط CARDINAL : 2019-10-28 در ساعت 20:55 دلیل : درج تگ H
amir.7,Amirmehrzad,Artemis93,arya2000c,chigsa49,CyberStorm,danieladr,epaaeiz,fear009,ferbin,Hamed2439,Hesam Odin,HiBlack,jabalbarez,jackson60,javadtoupal,KingLord,LeOpArDo,lotus-ir,m.e587895,m.lovelyboy,Magix,Mahdism1992,mahdyarrrr,miladgozali,mohammadali715,nima2018,علی بطل,Python.py,qqwwee,rahman24,Remoda96,shayan1103,stormkiller,temp2018,thefatedefeater,Y A S,yasharlp98,YasserDivaR,ZaXeL,_N_G_H_
سلام. میخواستم از تجربه استفاده از نسخه لایت ویندوز 10 واستون بگم شاید به دردتون بخوره :)
نسخه ای که تست کردم و واقعن هم راضی بودم Win10 Lite 1909.476 oprekin.com هست که حجمش 1.1گیگابایت هست.
خب .. اول میریم سراغ مشکلاتی که سر راهمونه:
مشکل مخفی نشدن آیکون های تسکبار که دوستان فک میکردن مشکل از لایت بودن نسخه هست در صورتی که اصلن مشکلی وجود نداره!
کافیه که برید توی این مسیر Settings>Personalization>Taskbar و در بخش Notification area گزینه Select wich icons apper on the taskbar رو انتخاب کنید. حالا توی صفحه باز شده Always show all icons in the notification area رو در وضعیت "خاموش" قرار بدید و هر چیزیم که لازم داشتید در لیست پایینش قابل ویرایش هست.
دومین تغییر مربوط به حالت نمایش پنجره های باز شده در تسکبار هست که در مسیر Settings>Personalization>Taskbar و منوی Combine taskbar buttons قابل ویرایش هست.
سومین مشکل که مهمترین هست مربوط به زبان کیبورد هست که فقط همین مشکل میتونه آزار دهنده باشه. در این نسخه قابلیت اضافه کردن زبان فارسی برای کیبورد وجود نداره و از روشی که در این پست (توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید) گفته شده میتونید استفاده کنید.
با این روش زبان فارسی اضافه خواهد شد اما به دلیل استاندارد بودن کیبورد فارسی جابه جایی چند حرف کمی آزاردهنده خواهد بود. برای تعویض زبان کیبورد هم سعی کنید از دکمه های Win + Space استفاده کنید.
چهارمین مشکل که واسه من مشکل محسوب میشد ، فقدان حالت Hibernate برای خاموش کردن سیستم بود که با برنامه ای که در این پست (توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید) معرفی شد هم این مشکل حل میشه و کلی کارای دیگه هم میشه انجام داد.
با توجه به تجربه چندهفته ای که داشتم، سرعت عملکرد این نسخه چشمگیر هست و برای نصب برنامه ها (حتی آفیس و فتوشاپ) تا جایی که من دیدم مشکلی وجود نداره و فقط باید پیش نیاز ها نصب باشن.
برای بازی کردن هم نه تنها مشکلی نیست ، بلکه بهترم عمل میکنه! اگه هم مشکلی در این رابطه داشتید معمولا با نصب درایورها و پیش نیازها مشکل حل خواهد شد.
با نصب کلیه برنامه ها و درایور ها و بسته های مورد نیاز ، با مدیریت استارتاپ و بعد از کلین مموری با برنامه Advanced SystemCare ، مصرف رم به 680مگ رسید! فضاییم که ویندوز از هاردتون اشغال میکنه حدود 5گیگابایت هست!
البته توضیحاتی که دادم با توجه به حذفیات ویندوز هست و شاید مسئله دیگه ای هم باشه که با مشکل مواجهتون کنه و چیزهایی که گفته شد با توجه با کارکرد من از سیستم هست.
امیدوارم به دردتون بخوره ...
ویرایش توسط m.lovelyboy : 2019-12-01 در ساعت 09:20
نوشته اصلی توسط m.lovelyboy
همون مشکل زبان باعث میشه که قید این ویندوز رو زد!