سلام دوستان من به یک وایرش فیلمی نیاز دارم الان شدیدا که بتونم چند کلیپ 2 الی 3 دقیقه رو به هم دیگر بچسبانم و اینکه بعضی از فیلم ها بصورت برعکس داره نشون میده و یک نرم افزار معرفی کنید که بشه به حالت استاندارد چرخاند .
سلام دوستان من به یک وایرش فیلمی نیاز دارم الان شدیدا که بتونم چند کلیپ 2 الی 3 دقیقه رو به هم دیگر بچسبانم و اینکه بعضی از فیلم ها بصورت برعکس داره نشون میده و یک نرم افزار معرفی کنید که بشه به حالت استاندارد چرخاند .
سلامنوشته اصلی توسط vahid.m
توجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشید
برخی نرم افزار های بسیار حرفه ای هستند مانند Ligtworks وتوجه : برای مشاهده لینک باید عضو انجمن باشیدکه برای کارهای بسیار حرفه ای مناسب هستند.
میتونید نرم افزار های ساده تر مانند Wondershare Flimora رو تست کنید :
نوشته اصلی توسط CRACKER
دوست عزیزخیلی تشکر از بابت معرفی این نرم افزار فقط این قابلیت چرخاندن ویدیو رو ندارد و اینکه من نمیدونم چطوری از این فیلم خروجی بگیرم.Export رو میزنم حساب کاربری میخواهد. لطفا راهنمایی بفرمایید .
نوشته اصلی توسط CRACKER
چرا در خروجی که میگیرم این ویدیو تبلیغات خودش در وسط نرم افزار میاد منظورم اسم نرم افزار چیکار کنم تبلیغ خودم نرم افزار نیاد اصلا.
ویرایش توسط CRACKER : 2019-02-11 در ساعت 12:19 دلیل: ترکیب پست های متوالی
سلامنوشته اصلی توسط vahid.m
اگه کار با نرم افزاری که پارسا جان معرفی کردند سخت هست اینو امتحان کنید:
ضمنا سوالاتتون در زمینه ی Wondershare Filmora رو در تاپیک زیر مطرح کنید:
موفق باشید
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
برای شفای همه ی بیماران دعا کنید